Chicco69
lurker
- 21 април 2016
- 648
- 3.080
Фала баш ќе ги разгледам.
^
Одличен предлог колега.
Јас сум само на две нарачки до сега, деновиве спремам нова (со твојот купон). Ќе ми треба малку време да направам транзиција од нашиве аптеки на iHerb, но брзо ќе биде тоа.
Сега за сега бутам многу работи во корпа, а потоа вадам, за да не ги иритирам нашиве генијалци од царина. Гледам да бидам под 40 долари, под 0.6 кг и тн. Немам незнам какви големи потреби од саплементи, така да за скоро време ќе дојдам во ситуација за "комбинирање" на нарачки.
Се разбира, секој друг е добре дојден за групни нарачки.
@psyside
Некоја идеја за поквалитетен ресвератрол, ама со усул цена?
Да те потсетам, ми го изружи мојот избор (неколку поста погоре). :silentsry:
Doctor's Best, Best Trans-Resveratrol 100, 100 mg, 60 Veggiekapseln
Погледнете го атачментот 58231
MRM, Resveratrol, 60 Veggiekapseln
Погледнете го атачментот 58232
Можеби грешам (многу веројатно), но "мојов" избор ми делува ок. Нема silicon dioxide и magnesium stearate, цената е пониска. Правен по "GMP" стандарди. Содржината на состојките скоро идентична. "Твојата" фирма е дефинитивно подобра...
Инаку идејата е прочистување на крвни садови и превенција. Да се браниме од далеку. После 45+ години, некако природно му доаѓа...
Туку шипингот како да е покачен во iHerb. А и многу производи што беа "Shipping Saver", го немаат тој статус.
Мислење за GE132 како антиоксидант?
Како тенќу за инфово ти го искористив кодчето за попустВообичаено, добри и лоши вести од iHerb.
Лошата е што и се изначекав на последната пратка, цели 55 дена.
Погледнете го атачментот 59603
Можеби затоа што го користев кодот на @psyside (шала). :hay:
Добрата вест е лимитирана со време, т.е. до 8-ми Ноември:
Погледнете го атачментот 59604
Доволно време да се спреми една корпичка со производи што влечат скап шипинг.
Допуна
Ајде да го ставам уште еднаш мојот купон-код "JAN4057" за 5% попуст. Најгоре го има на првиот пост од оваа (5-та) страна.
Вреди да се налупаат производи што се евтини, а имаа изгор шипинг како ова на пример Bob's Red Mill, Reines Backnatron, glutenfrei, 453 g
Генерално за се се исплати, фри е фри, па макар и шипинг.![]()
Зошто не идеш по она испробаното лично од мене и мои блиски, како и подржано од науката со илјадници студии?![]()
т.е.?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Големо благодарам!Како тенќу за инфово ти го искористив кодчето за попуст2 нарачки по ~40 долари
JAN6046Големо благодарам!
Ја би да возвратам ... ако го кажеш својот код.
Првата нарачка ми е веќе спремна и ќе оди со кодот на @psyside. Втората ја склопувам денес, најкасно утре (имаме фора до 8-ми).
Секако ги штанцаме америве со долари, но да ќариме некој долар со користење на наши кодови. Не дека ќе се обогатиме, но чисто од принцип. Плус убаво е чувството кога си помагаме тука на форумов во било каков облик.
Ништо посебно. Превентива и зајакнување на имунитет.Што сакаш да подобриш, смениш или w/e? нешто осеќаш не-соодветно или?
Ништо посебно. Превентива и зајакнување на имунитет.
Како тенќу за инфово ти го искористив кодчето за попуст2 нарачки по ~40 долари
Јес да не се однесува прашањаво за мене, ама да си кажам.
iHerb.com - Create Basket
@psyside оваа е со твој код, па да видиме за колку време ќе стигне.
Во план ми е и калиум да пуцнам во вторава нарачка Now Foods, Kaliumchlorid-Pulver, 8 oz (227 g).
Малку ми е глупо калиум да влечам од УСА, ама овде кај нас не сум нашол. Има подобра опција?
PSU 2200W SEASONIC PRIME PX-2200 ATX 3.1, 80 Plus PLATINUM FULL MODULAR, SRP-PPX222-A5A22ST
35.950,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 32GB INTENSO TWIST LINE, USB-A&USB-C, 3539480
570,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
MICROPHONE ELGATO WAVE 3 BLACK, 10MAB9901
11.280,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден