Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Нова активност

• LegalBot
    По подолго време ги ажуриравме Условите за користење на IT.mk за подобро да одговараат на тоа што е IT.mk денес. Опфатени се Форумот...
  • Oktar
    Oktar одговори на темата YouTube Premium.
    Мислам дека имаше рапортирано за ова дека гугал правеле проверки по метадата и ако сликите не се сликани со тој телефон, ти ги брои...
  • Oktar
    Oktar одговори на темата DHL Express.
    Имам нарачано од Шели, пратката беше испратена преку ДХЛ и стигна преку Пошта, ама ако добро се сеќавам имаше две опции за поштарина...
  • Oktar
    Oktar реагираше на мислењето на Викса во темата DHL Express со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    @Oktar Никаде не пишување дека ќе стигне преку нив , втората пратка ми стигна преку обична пошта од истиот продавач Shelly само платив...
  • bloops666
    bloops666 реагираше на мислењето на Enquito во темата YouTube Premium со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Имате first gen пиксел на Алиекспрес кој има неограничен уплоад во оригинален квалитет, мислам дека беше 100€. Или пак Пикел 5 за...
  • Ragnar
    Бигорот многу нервира и прави проблеми. На пример се расправам со казанчето, машината за садови исто си има мака, чешмите треба еднаш...
  • petkotrajko
    petkotrajko реагираше на мислењето на marv во темата DSL кабел со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    2xRJ11 i kabel CAT5. Оди во Логинг Беверли со старото и одма ќе ти направат ново. Само пошто ова кај тебе е најверојатно G.Fast...
  • petkotrajko
    petkotrajko реагираше на мислењето на gdamjan во темата DSL кабел со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    да де. RJ11 телефонски џек обичен. Многу текст изнапиша, а толку нејасно :) збориш за DSL модем?? значи само земи добар twisted pair...
  • petkotrajko
    petkotrajko одговори на темата DSL кабел.
    Да, најверојатно е нешто такво: G.Fast имплементација - пошто е зграда со постари инсталации, па операториве неќат да се замараат (или...
  • gdamjan
    али џабе вергламе, на @zeroscience форумов му е firehose, write-only, read-never
  • no_retreat
    no_retreat додаде нов оглас: Продавам половен Gaming монитор Benq Zowie XL2566X+ - 25.000 ден. Видете го целиот оглас...
  • no_retreat
    Продавам половен Gaming монитор Benq Zowie XL2566X+ со 2 години гаранција. Спецификации: LCD size (inch) - ‎ 24.1" Aspect ratio‎ - 16:9...
    • viber_image_2026-08-07_13-56-53-887.jpg
    • viber_image_2026-08-07_13-56-53-893.jpg
  • Enquito
    Enquito одговори на темата Stremio.
    Исто така можете и самите да хостирате сервер што ќе ви сервира торенти, има сервис кој се вика Торсерве, GitHub - YouROK/TorrServer...
  • no_retreat
    no_retreat додаде нов оглас: Gaming Mouse Logitech G Pro 2 Lightspeed Wireless White - 4.000 ден. Видете го целиот оглас...
  • no_retreat
    Продавам половен Gaming Mouse Logitech G Pro 2 Lightspeed Wireless White со 3 месеци гаранција. Линк до спецификации...
    • viber_image_2026-08-07_13-30-37-558.jpg
    • viber_image_2026-08-07_13-39-28-970.jpg

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно