Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Нова активност

• D
    D одговори на темата Багови.
    Кое е URL-то на белиот екран?
  • D
    D реагираше на мислењето на mviktors во темата Багови со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    По обонување на членоство - клик на корисничка сметка излегува ова:
  • acikaaa
    acikaaa одговори на темата CraGo.
    Фала ти друже на информации :)
  • acikaaa
    acikaaa реагираше на мислењето на null_ptr во темата CraGo со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    немаат нагласено дека е морално, ќе те исконтакираат за информации штом стигне пратката кај нив во DE
  • null_ptr
    null_ptr одговори на темата CraGo.
    немаат нагласено дека е морално, ќе те исконтакираат за информации штом стигне пратката кај нив во DE
  • acikaaa
    acikaaa одговори на темата CraGo.
    А пред порачка треба да ги контактирам?
  • acikaaa
    acikaaa реагираше на мислењето на null_ptr во темата CraGo со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    уште работат - ми доставија претходна недела, те контактираат на имејл што ќе стои на пратката
  • noc32
    noc32 реагираше на мислењето на Aowek во темата Pixel паметни телефони - генерална дискусија со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Пуштија нов апдејт за Play security services се фихна проблемот. До нив било. https://support.google.com/wallet/thread/452826453?hl=en...
  • Македонското момче
    Mobile signal booster побарај да земиш од негде, кај тебе сигурно се предавателите далеку, би имал некое подобрување во сигналот, ова...
  • Jedah
    Jedah реагираше на мислењето на Daniel86 во темата Багови со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Батка, исто на Chrome кај мене не го прави тоа. Не е да ти набивам на нос, туку види стварно да не е кеш, колачиња или некоја екстензија...
  • Jedah
    Jedah реагираше на мислењето на D во темата Багови со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Средено.
  • mviktors
    mviktors одговори на темата Багови.
    По обонување на членоство - клик на корисничка сметка излегува ова:
    • 1785355939102.png
  • Oktar
    ✨ Продавам Canon IXUS 970 IS – Мала по големина, ГОЛЕМА по можности! ✨ Доколку бараш компактна, стилска и моќна камера која ќе ги...
  • null_ptr
    null_ptr одговори на темата CraGo.
    уште работат - ми доставија претходна недела, те контактираат на имејл што ќе стои на пратката
  • SaleSk
    SaleSk реагираше на мислењето на BaDMaN во темата JBL Grip блутут звучници со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    BaDMaN додаде нов оглас: JBL Grip блутут звучници - 3.500 ден. Видете го целиот оглас...

ИТ маркет

На врв Дно