vladimir171
lurker
- 15 ноември 2007
- 630
- 449
По IP е пошто не ни стига до делот со картичката
Кај мене си помина, минатата недела.Дали некој успеа да наплати со recurring billing во Турција?
Па ќе си купуваш игри на US Store. Зависи што ти е поентата со конзолата, ако сакаш да ја играш Indiana Jones, STALKER 2, COD BO6... Day One... тогаш си заебан.Чисто информативно, има ли што да се прави со xbox series S ако престанам да плаќам game pass, а секако нема да плаќам игри фулл цена.
Гледам нема jail brake. Украс ...
Ја чувам претплатата до ноември чисто за stalker 2Па ќе си купуваш игри на US Store. Зависи што ти е поентата со конзолата, ако сакаш да ја играш Indiana Jones, STALKER 2, COD BO6... Day One... тогаш си заебан.
Ако играш постари игри тогаш имаш секој вторник тематски Sale... моментално имаш Shocktober Sale со претежно хорор наслови.
Имаш игри по 5$ по 10$:
Aliens - Fireteam Elite за 8$,
Doom за 4$,
Gears Of War 4 за 5$,
Metro Exodus за 4.5$
Mortal Kombat 11 Ultimate Edition - 9$
Resident Evil 2 и 3 bundle - 15$
.......значи си има за 200-300-500ден. игри.
Има промотивен (пробен) период за PC Game Pass од Микросфт. Еден долар за 14 дена, после тоа 9УСД месечно. Сега е најдобар период за претплата бидејќи излегоа големи наслови последниве неколку недели.
За 59 денари може да играте:
Indiana jones and the great circle
Call of Duty: Black Ops 6
S.T.A.L.K.E.R. 2
Diablo IV
Cocoon (топла препорака)
Forza Horizon 5
Assassin's Creed Valhalla
EA Sports FC 24
Need for Speed Unbound
И повеќе од 400 други наслови, тука е вклучено и EA Play (бесплатно)
Јас имам бесплатно секој месец ако сака да му дадам линк 14 дена да го проба доколку не е активиран. Пиши ми во ПП ке ти пратам линк. Имам 4 trial codes.Погледнете го атачментот 144185
Не гледам дека има Промо нигде ?? прати линк од промото ако е на друго место ...
Погледнете го атачментот 144185
Не гледам дека има Промо нигде ?? прати линк од промото ако е на друго место ...
си зел пасс за ПЦ, како мислеше дека ќе ги играш? мислиш дека ако земиш хбокс нема да треба да ги симнуваш?земав за пц ова 1долар за 14ден, и се каам што ги дадов искрено, па ова треба да ги симињам игриве за да ги играм,150гб сталкер, а ти нудат хбокс со 512гб диск, гром да ги удри
си зел пасс за ПЦ, како мислеше дека ќе ги играш? мислиш дека ако земиш хбокс нема да треба да ги симнуваш?
Претплати се тогаш на нвидиа стримингот, на хбокс немало за пц пасс никогаш такво нештоонлине како , не сме во време на модем или дсл, 150гб се во прашање не се 10гб па ај да се симнат брзо, тоа ти е ко нетфлих да се претплатам и да морам да ги симињам филмовите/серии за да ги гледам, незнам што глумиш лудило, ова е чиста глупост
Дали навистина споредуваш .mp4 фајлови кои не се повеќе од 5-10гб за Web 4K, со игри со комплексни 3д модели, ray tracing, vertexing, shadows кои се рендерират во real time?онлине како , не сме во време на модем или дсл, 150гб се во прашање не се 10гб па ај да се симнат брзо, тоа ти е ко нетфлих да се претплатам и да морам да ги симињам филмовите/серии за да ги гледам, незнам што глумиш лудило, ова е чиста глупост
Btw, изгледа си во заблуда за тоа како функционира гледање филмови на нетфликс и општо, на видео сервис, било кој. Се симнува содржината локално кај тебе, но прогресивно (онолку колку што му треба, во делови, не цел филм наеднаш) така да грешно си сватил нештоонлине како , не сме во време на модем или дсл, 150гб се во прашање не се 10гб па ај да се симнат брзо, тоа ти е ко нетфлих да се претплатам и да морам да ги симињам филмовите/серии за да ги гледам, незнам што глумиш лудило, ова е чиста глупост
За ова постој нешто шо се вика XCloud od Xbox. Toa ќе биде за streaming games ама моментално е во Бета верзија и достапно само во одредени земји.онлине како , не сме во време на модем или дсл, 150гб се во прашање не се 10гб па ај да се симнат брзо, тоа ти е ко нетфлих да се претплатам и да морам да ги симињам филмовите/серии за да ги гледам, незнам што глумиш лудило, ова е чиста глупост
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE WALL MOUNTABLE LOGO LIGHT, PP14621FOVN
2.170,00 ден
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON K2/K6/K2 Pro/K6 Pro, Black, PR43
940,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден
CASE LIAN LI ATX Vector V100 ARGB w/2x Tempered glass, 4x120mm RGB Fans, Black, V100RX
5.260,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден
MB AM5 B850-A GAMING WIFI 7 ASUS 4xDDR5 8000Mhz (O.C), DP, HDMI, 2xPCI-Ex16 5.0, 4xM.2, 2xSATA6, BT 5.4, 90MB1J50-M0EAY0
15.360,00 ден