viktor4mkd
hello world
- 22 мај 2023
- 157
- 98
Има некоја нова компанија за достава ставено , знае некој кок се овие M-ONE?
Sinsay и Zara испраќаат по тие Милшпед а кај нас ги доставува МикМик
Милшпед ти е транспортна компанија од Србија , нема врска со тему .Sinsay и Zara испраќаат по тие Милшпед а кај нас ги доставува МикМик
Имам нарачувано од Sinsay пишува достава милшпед курир, а линк за следење е гореспоменатата страна во Македонија ми ги доставуваше пакетите МикМикМилшпед ти е транспортна компанија од Србија , нема врска со тему .
Милшпед имаат тука изнајмено магацин , робата од sunsay и zara е во тој магацин затоа така пишува , исто и робата на massimo dutti е во тој магацин . Доставата е преку 2,3 карго компании.Имам нарачувано од Sinsay пишува достава милшпед курир, а линк за следење е гореспоменатата страна во Македонија ми ги доставуваше пакетите МикМик
Јас па до сега се што порачав, стигна многу поквалитено него ли кај нас што ке го најдеш.До сега стварите што ми стигнаа се со полош квалитет од али, единствена позитивна страна е што стигнаа работите![]()
Може линк за батерискиот сштафцигер?батериски сштафцигер
Мислам дека се овие, јас имам скоро ист (не од Тему) со 3 вртежни моменти. Ако е сличен квалитетот топ се.Може линк за батерискиот сштафцигер?
tnx
1271 денар беше максимумот. Веројатно е намерно за да се избегнат евентуални царински контроли за да може да стигаат пратките побрзо, а и се до 20 евра е роба која нема некоја вередност за реално да се царини. Ја би да пуштат барем до 40 евра за да може да се порача и нешто посаглам. Има во лагерот и други работи кои не излегуваат заради ограничување по региони и цена на чинење...Излегува се што е до 1271 денар...Мислам дека се овие, јас имам скоро ист (не од Тему) со 3 вртежни моменти. Ако е сличен квалитетот топ се.
Сштафцигер
Колку е максималниот износ за нарачка од Тему? Ме интересира ако нарачам нешто што е блиску до максималниот износ и додадам ситница со која би го надминал, што се случува? Не дозволува да се направи нарачката, одбива плаќање или? Да не успеам па да закачам ДДВ за ситно.![]()
Ист ваков (само со лепенка под брендот FERM) се продаваше во КАМ-маркет пред неколку месеци по цена од 599 денари.Мислам дека се овие, јас имам скоро ист (не од Тему) со 3 вртежни моменти. Ако е сличен квалитетот топ се.
Сштафцигер
Колку е максималниот износ за нарачка од Тему? Ме интересира ако нарачам нешто што е блиску до максималниот износ и додадам ситница со која би го надминал, што се случува? Не дозволува да се направи нарачката, одбива плаќање или? Да не успеам па да закачам ДДВ за ситно.![]()
Такоѓе: FERMИст ваков (само со лепенка под брендот FERM) се продаваше во КАМ-маркет пред неколку месеци по цена од 599 денари.
(од прва рака зборувам, пошто го купив).
Иначе да, квалитетно изработена пластика, го употребив пред недела-две, ок е за штрафење ситни работи, или нешто од помал обем (под „ситни“ не мислам на мобилни и други уреди).
Овај е!Може линк за батерискиот сштафцигер?
tnx
Слабо моточе... во дрво тешко дека директ 5ка штраф ке заштрафи..Ист ваков (само со лепенка под брендот FERM) се продаваше во КАМ-маркет пред неколку месеци по цена од 599 денари.
(од прва рака зборувам, пошто го купив).
Иначе да, квалитетно изработена пластика, го употребив пред недела-две, ок е за штрафење ситни работи, или нешто од помал обем (под „ситни“ не мислам на мобилни и други уреди).
sry na off topic no dali zara naplakjaat dostava ili e free? zoshto znam deka mozhe da se zameni ili da ti vratat pari otkako ke kupish neshtoSinsay и Zara испраќаат по тие Милшпед а кај нас ги доставува МикМик
Имаат таму некогаш промоции, со некоја сума од пример 900 денари... и добиваш бесплатна достава, инаку како што гледам, имаат многу скап шипинг.sry na off topic no dali zara naplakjaat dostava ili e free? zoshto znam deka mozhe da se zameni ili da ti vratat pari otkako ke kupish neshto
Мислам дека малку си грешка со слабото моторче. Твоево има вртежен монент од 3.5 N-m, а Ferm од 3 N-m (иако некаде го декларираат како 3 - 8 N-m) со 3 вртежни моменти. А лимитерите функционираат.Овај е!
И за чудо пред некој ден, цел плакар заштрафив со едно полнење и остана батерија уште. Зборувам за акрон плакар.
Мислењето е автоматски споено:
Слабо моточе... во дрво тешко дека директ 5ка штраф ке заштрафи..
Ич не верувам во декларација каде што пишува 4в, бидејќи 4в келија не постои, туку се сметаат за 3.7в (иако даваат околу 4.2в)Мислам дека малку си грешка со слабото моторче. Твоево има вртежен монент од 3.5 N-m, а Ferm од 3 N-m (иако некаде го декларираат како 3 - 8 N-m) со 3 вртежни моменти. А лимитерите функционираат.
Искрено повеќе верувам на декларација на FERM 4V 1.5Ah батерија отколку на TEMU Made in who knows where - no name производ.
Башка со адаптер за помали битови можеш да го користиш и за најситни штрафчиња со најмал вртежен момент, со напомена да не ги заштрафуваш до крај.
Така е, во право си. И батериите од пазар и Samsung/Sony Li-ion батериите од продавнициве за електронски цигари на пример исто траат кога ќе ги наполниш како кинеските. Затоа NITECORE полначот што го имам се чуди кога да ги исклучи кинеските (ако воопшто ги исклучи и не ги прегрее). И батериите на Ingco исто траат како кај Makita, Metabo, DeWalt и Bosch. И перформансите на машините се исти. Маркетинг трикови де.Ич не верувам во декларација каде што пишува 4в, бидејќи 4в келија не постои, туку се сметаат за 3.7в (иако даваат околу 4.2в)
Инаку на денешно време не се верува ниту на Макита (не ни можеш да знаеш од каде е и каква е) од мое искуство, со купена ОРИГИНЛ Макита 400 евра хилта, рикна за година дена, додека пак Инко и некоја си таму нонејм кинезарија, веќе 8 години гајле си немаат...
Таман ти е муабетот, иако саркастичен.Така е, во право си. И батериите од пазар и Samsung/Sony Li-ion батериите од продавнициве за електронски цигари на пример исто траат кога ќе ги наполниш како кинеските. Затоа NITECORE полначот што го имам се чуди кога да ги исклучи кинеските (ако воопшто ги исклучи и не ги прегрее). И батериите на Ingco исто траат како кај Makita, Metabo, DeWalt и Bosch. И перформансите на машините се исти. Маркетинг трикови де.
Исто и кинеските автобуси се поиздржливи. Додуша и јас сум видел луѓе што сјебале Мерцедес за 2 години ама верувај, не е до мерцедесот.![]()
Јако, бев пред некој ден во Германија.
Пријател отвара ТЕМУ, и пребаруваме производи од ,,Германски Тему" 70% ги нема тие производи што се во ,, Македонски Тему" а тие 30% што ги има за Германците се гифтови или за 60% поевтини од Македонија.
Ке објавам наскоро скриншати за споредба..
Не ти треба ВПН, само смени Country & region во профилот и ќе ги гледаш, само нема порачување, тие цени и ваучери се за тие државипа и тука може истото да се направи со ВПН
HEADPHONES STAND FragON A1 Black FGLHH22BKWTOWER1K
830,00 ден
GAMING DESK NITRO CONCEPTS D16E, CARBON RED w/Electric Height Control, GABU-210
37.300,00 ден
FLASHLIGHT EXTRALINK, EFL-1031 ODIN 10W LED 400LM RECHARGEABLE BATTERY
720,00 ден
PROJECTOR LASER LED EXTRALINK ASTRONAUT - GWIAZD 03
890,00 ден
RAM SO DIMM DDR5 8GB 5600Mhz CL46 Crucial CT8G56C46S5
11.640,00 ден
MONITOR 27" GIGABYTE GS27FA SS-IPS, 1ms, 180Hz, 1920 x 1080, 2x HDMI, DP
8.560,00 ден