Маша
user
- 24 април 2007
- 1.052
- 2.828
Да. Ми се јави веќе паркиран, јас сум кај тој и тој кафич, елај сиИстиот систем го имаат Карго Експрес со јавување некоја минута пред да стигнат на лице место?
Да. Ми се јави веќе паркиран, јас сум кај тој и тој кафич, елај сиИстиот систем го имаат Карго Експрес со јавување некоја минута пред да стигнат на лице место?
Тоа ти е понуда , добиваш 20-30% поврат ако направиш нарачка преку тој линк , тоа изгледа вака , само што тој поврат ќе ти ги дадат како баланс/кредит, да го искористиш за наредна нарачка и треба да го 7 дена , секој ден треба да отвориш на таа страна и да стиснеш claim за да го добиеш делот за тој ден .Него да прашам, што е ова што праќаат на имејл по направена нарачка: "Your purchase has been refunded as a credit"?
Да малтретира човек мозок дали ја пратиле целата нарачка или не. Инвазија од понуди.
Ами мавни им 50ден бакшиш и ќе си имаш нарачка.Сакам да прашам дали знаете добро место кај што се наоѓаат тему кодови за попусти, и случајно да не е откриен начин за да нарачаш а помалце од 600 денари хахаха често стигнувам 50 денари помалце од 600
Не диспутитаме, кај нас ги покриваат загубите.До кј сНе со то диспутето?
Денес баш разговарав со една познаничка што работи во Тему... вика кај нас ,,нашите" на секоја 2ра нарачка маваат dispute, за некој денар refund..
Не, канцелариите и главното седиште му е во Америка.Не диспутитаме, кај нас ги покриваат загубите.
,,Нашите"? Тему функционира во Кина?
Ја у сетингс од апликацијата имам исклучено известуања за промоции и чат пораки... остаев само пуш известуања за апдејт на статус на нарачкатаОтидоа под мач нотификациите на апликацијава, премногу агресивно почнаа со промоцииве![]()
Отидоа под мач нотификациите на апликацијава, премногу агресивно почнаа со промоцииве![]()
Исто, на мејл и известуање од апликацијата и не ме замара непотребно со милион известуањапа тоа е кога сте дале дозвола за нотификации и мејлови. Мене све тоа ми е исклучено од старт и не ме замарале ниеднаш. Ми стигнува мејл само за нарачките.
kako mozhe da se iskoristi ja za prvite 2 naracki se ubiv od baranjeНе е само за нови , ако го немаш искористено до сега може да се искористи
da isto taka mi se podeseni postavkite mene i jas sum prezadovolen od celoto flow, dopolnitelno koga ke ti se donese narackata ti prakjaat token kod im go kazuvash i ja zatvara vozacot narackata na lice mesto pred tebeкоја промена на статус на мејл ќе ти стига и не
дали ова значи дека imile се побрзи од еко логистик или трескам глупости?Order time: Feb 15, 2025. Денес пристигна СМС и ја подигнав од Брза Пратка Гостивар, испратена преку imile.
Ова е прв пат да добијам пратка преку imile, па споделувам само брзината на достава во другите градови.
Најбрзо е со еко логистик, ако бројот е ЕЛС, ако е ЕЛТ пак е еко логистик ама 2-3 дена повеќе. Со имиле е најспоро, ама ако дојде во ПП преку брза пратка тогаш најмногу за 1 ден донесена е, а најспоро е ако имиле го преземи карго експрес, тогаш се чека 3-4 дена додека курир го донесе од БТ.дали ова значи дека imile се побрзи од еко логистик или трескам глупости?
Толку е добра апликацијата.Фали имал некој искуство со ова?
Кога бев во Хрватска и нарачував од таму регионот ми беше ХР , сега коа сакам да сменам во Македонија не ми дава опција да одберам.
Добра е апликацијата. Најверојатно има алгоритам кој претпоставува дека ако веќе си во Хрватска, најверојатно ќе продолжиш кон Норвешка. Во спротивно ќе ти падне стандардот, па сумата за нарачки ќе ти се намали.Фали имал некој искуство со ова?
Кога бев во Хрватска и нарачував од таму регионот ми беше ХР , сега коа сакам да сменам во Македонија не ми дава опција да одберам.
Не е од Тему, ама добар контролер и бренд е.Некој да земал безжичен џојстик / гејмпад од тему што функционира со Андроид тв па да ми препорача, за игрици ми треба.
Имам стар F710 компатибилен е со андроид 12 и супер функционира ама не ми се дава 50че за уште еден таков а и прилично стар модел е.
Абе тоа ми е планот, ама воа нема везе со тоа, туку списокот на земји не им е ажуренДобра е апликацијата. Најверојатно има алгоритам кој претпоставува дека ако веќе си во Хрватска, најверојатно ќе продолжиш кон Норвешка. Во спротивно ќе ти падне стандардот, па сумата за нарачки ќе ти се намали.
Фала на препораката оти се изгубив у ревјуа, , го најдов и на тему оти мислам дека побрзо ќе стигне, кога ќе стигне секако ќе ви дадам фидбек за тоа дали функционира со гоогле/андроид тв ама би требало оти има и донгл со него.Не е од Тему, ама добар контролер и бренд е.
![]()
EasySMX X15 Wirelss Gamepad, RGB-Bluetooth-Gaming-Controller kompatibel mit PC/Switch/Telefon/TV, Wuchang: Fallen Feathers - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
MB AM5 B850-A GAMING WIFI 7 ASUS 4xDDR5 8000Mhz (O.C), DP, HDMI, 2xPCI-Ex16 5.0, 4xM.2, 2xSATA6, BT 5.4, 90MB1J50-M0EAY0
15.360,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Red switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M1
5.450,00 ден
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD BLUE 5400RPM 256MB SATAIII WD40EZZX
10.730,00 ден