Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!
  • Здраво Гостин, сакаш да отвориш нов оглас, но не можеш да го сториш тоа?
    Ако имаш бесплатно членство за да објавиш 1 оглас/месечно треба да го исполнуваш критериумот: 6 месечно членство + 50 лајкови + 50 постови. Ако сакаш веднаш да објавиш оглас во ИТ Огласник без овој критериум, можеш да купиш премиум членство или само пакет за огласи.

Samsung Galaxy Buds Live, Mystic Black

Статус
Затворена за нови мислења.

Vlatzki

user
1 мај 2008
1.281
340
Продавам само 3 пати користени безжични слушалки Samsung Galaxy Buds Live, боја Mystic Black.

Ги продавам од причина што не ми одговараат на едното уво, т.е. слушалката лабаво стои и ми паѓа. Со нив доаѓаат и сет перничиња како на сликата. Слушалките се 102.5% исправни и во ред.

galaxy buds live za prodazhba.jpg

Цената во Сетек е 7500 (клуб цена), јас ги давам за 6500.

Скопје, по карго не праќам.

Psycore

Модератор
12 ноември 2013
1.132
1.530
Скопје
*Active Noise Cancellation (ANC) on Galaxy Buds Live received UL Verification for cutting background noise by 98% at 172.27Hz.

Дали случајно ја проба оваа функционалност и како си задоволен?

Edit:
И дали се отпорни на пот/лесно навлажнување?
На гугл најдов 2 одговора
1) Yes, the Galaxy Buds Live feature a water/sweat resistance rating of IPX2. Unfortunately, it won't be enough for getting caught in the rain, and there are better options for workouts.

2) The earbuds are not water resistant and are not suitable for use in water. If they get some sweat or rain on them, you should clean them immediately. When drying off the earbuds, remove as much water as possible by patting the earpiece, microphone, touchpad, touch sensor, and charging contacts with a clean, soft cloth.

Статус
Затворена за нови мислења.

Последни теми

Последни огласи

На врв