Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Safe City - Камерите за казнување

pipelin

Caffeine & IT.mk
8 мај 2010
2.709
3.367
Skopje
pipelin's setup  
OS
macOS
Од стража до Охрид знацине за брзина се руска салата, само се менуваат...глупости
Ајде 2037 кога ќе го отворат новиот автопат ќе ги видиме бенефитите, до тогаш реално страв ми е од Гостивар до стража да возам на таа втората лента, да не ми налета некој со бмв од спротивна како претекнува на полна лента. Ми се одмилува тој пат кога го возам.

JamesKirk

poweruser
12 февруари 2015
3.744
3.890
Струга
www.facebook.com
JamesKirk's setup  
Processor & Cooler
i3 1315u
Motherboard
ASUS
Storage
WD SN5000S 512gb + Samsung QVO 870 1tb
RAM
16GB
Video card
Intel UHD Graphics
Mouse
MSI
Keyboard
Genius
Monitor
Samsung LS24C310EAUXEN
OS
Windows 11 PRO
Ајде 2037 кога ќе го отворат новиот автопат ќе ги видиме бенефитите, до тогаш реално страв ми е од Гостивар до стража да возам на таа втората лента, да не ми налета некој со бмв од спротивна како претекнува на полна лента. Ми се одмилува тој пат кога го возам.
Дури не го средат така ќе е. Катастрофа ама мора по тој пат од Струга и Охрид за Скопје да се оди

Скоти

user
15 октомври 2013
1.277
2.349
Чекај чекај.. Ќе забранат тротинети за луѓе под 18 години а законот да можеш да возиш скутер( пази богати велосипед со мотор) на 16 годишни деца ќе остане? Lol

mdeni

senior
24 септември 2012
6.076
6.011
Чекај чекај.. Ќе забранат тротинети за луѓе под 18 години а законот да можеш да возиш скутер( пази богати велосипед со мотор) на 16 годишни деца ќе остане? Lol
Епа? Мотор има гуми, има кочници, бара кацига, има суспензија. Мозокот не те лаже.

Еве истиот муабет, само уште полоши се тротинети.
View: https://youtu.be/wM8Xli2KTzI

Sent from my SM-S938B using Tapatalk

Скоти

user
15 октомври 2013
1.277
2.349

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно