stefan
lurker
@mihovkris брат само proskytv.net не се играјте со реселери.
Океј, има тест ова? Да не биде да лупнам пари за џабе па да барам 300 тркатанци што треба да подесам.@mihovkris брат само proskytv.net не се играјте со реселери.
Да, пратив барање и прашав за МК канали.@mihovkris , па има бе брат читај горе има
Која апликација ја корисиш, и дали е фрее апликацијата ?Да, пратив барање и прашав за МК канали.
Eдит: Средено со селерот. Почнат тест период, засега делува супер. 16к+ програми.
Која и да е, јас користам Duplecast и ја платив 3 долари за цела година.Која апликација ја корисиш, и дали е фрее апликацијата ?
20000 канали, 1600 филмови и околу 800 - 900 серии за 3600 денари годишно ми изгледа супер мене. Кабелската е поскапа годишно.Добар е овој ИППроскај али е скапичок..
@Антониј.К затоа постои favorites опција. Сите канали што се гледаат често се ставаат во favorites букет.
Тие се 24/7 на емаил и на facebook и враќаат одма.
@k3b: имам купено неколку акаунти од нив. Пред тоа купував од други кинески евтини и не чинеја .
@k3b не знам какво е ова однесување твое и што воопшто сакаш да постигнеш. Ја упропастуваш темава дефинитивно.
Не фалам и не ракламирам никого , само давам јавно мислење за тв сервис.
Покрај proskytv кои други сервиси би ги препорачал?@k3b , имам потрошено еден куп пари на иптв и знам кои сервиси се ок и кои не чинат.
Така да наместо да коментираш со твоите безвредни постови прочитај ги моиве предходни постови може ке научиш нешто корисно .
Толку од мене
Не се нервирај многу, се ке биде во ред.
Која апликација е ова ?
Си пробал на колку уреди во исто време може да се користи или само за еден уред е претплатата?@confusi0n proskytv.net топ е, нема подобар сервер. даваат тест цело време.
@Dinako , која сакаш Iptv апликација на се работи, имаш free апликации, само поднеси барање и ке ти пуштат тест.
Мислењето е автоматски споено:
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден
TABLET LENOVO IDEA TAB TB336FU+ Lenovo TAB PEN w/PROTECTIVE CASE , 11", 2.5K (2560x1600) IPS 90Hz, 8GB DDR4, 256GB Memory, Camera Front-5MP, Rear-8MP,ZAFR0489RS
13.900,00 ден
SSD M.2 512GB MICRON NVMe Gen4 MTFDKBK512QGN-1BN1AABDA 2230
7.050,00 ден
FLASHLIGHT EXTRALINK, EFL-1031 ODIN 10W LED 400LM RECHARGEABLE BATTERY
720,00 ден
BACKPACK HAMA GENUA BACKPACK BLACK capacity 14L (15,6" LAPTOP), 216597
800,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD PURPLE IntelliPower 5400RPM 128MB 24x7 SATAIII WD44PURZ
10.970,00 ден