Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Препорачајте IPTV

123456

poweruser
12 април 2013
2.072
1.596
Naselba Dracevo, Kisela Voda, Macedonia
@Misko6000 па и не се баш 1000 денари, јас од @olikomerc го купив Нордик, 40 евра за 6 месеци, иако истиот пред некоја недела го најдов и тестирав на АлиЕкспрес и беше 36 евра за цела година. Значи дупло поефтино, а спомнуваме препродавање низ муабетов. Искрено јас не бев нешто фасциниран, иако имав во претходниот стан 500/500 брзина знаеше да сецка и да падне баш коа сум станал да гледам НБА утакмица, а ради тоа баш сум го купил. Можам само уште еднаш да му кажам големо фала на другарот @trencevski за еден од најдобрите гестови на форумов сигурно.

Сепак ова е форум, а темата е "Препорачајте IPTV" и не би сакал да препорачам нешто од што не сум задоволен. Веке цела недела гледам безплатно IPTV со истиот квалитет за кој платив претходно. И на крај краева нема зошто мене да ми е нездгодно да го споделам своето мислење, го чинело тоа некој загуба во заработката или не. Фала тренчевски уште еднаш.

тоа многу често се дешава, посебно за бокс земав 1 месец претплата од рапид баш за боксот све идеше ок. почна боксот и капут каналот сечкаше на секои 20сек. пишувам таму на чатот им викам што е работата кочи ми вика смени канал му викам на прсти се бројат каналите што го пренесуваат боксот, додека најдам канал боксот веке заврши :D

така и за шерингот на алиеџпресс 5 долари за цела година, кај нас 50евра па нагоре

Последна промена:

krema

OG
24 јуни 2009
15.737
15.832
youtu.be
така и за шерингот на алиеџпресс 5 долари за цела година, кај нас 50евра па нагоре
Неколку години користам китајски CS за ~5 долари (еги голд), работи без проблем.
STB е моментално најдобрата опција за IPTV и верувам дека уште долго време ќе функционира.

pipelin

Caffeine & IT.mk
8 мај 2010
2.721
3.393
Skopje
pipelin's setup  
OS
macOS
Се што е бесплатно и е во корист за заедницава е добредојдено, не знам зошто тоа се дискутира воопшто.

На форумов има членови кои заедно со мене користат Нетфликс од 2020та година.
Дали тие акаунти биле хакнати? - Можеби, не ја знам историјата.
Дали сме заштедиле сите пари? - Апсолутно ДА!

trencevski

hello world
17 ноември 2021
56
127
Моја грешка не сум прочитал убаво али поентата е иста, се слагам дефинитивно

Дали листата од @trencevski може да се конвертира во m3u??
Можи, и нема да ти трај долго, оти m3u листите се логираат преку user:pass и лесно ги открива серверот натрапниците.

Enquito

poweruser
8 август 2017
2.630
1.798
Има ли начин да проработи Макс Тв Го на Андроид ТВ, успевам да го инсталирам преку апк, но не може да се најави, препознава дека е тв и не дозволува?

APDesign

read-only
16 јануари 2010
41
1
Има ли начин да проработи Макс Тв Го на Андроид ТВ, успевам да го инсталирам преку апк, но не може да се најави, препознава дека е тв и не дозволува?
Кај мене на андроид тв боксот не работеше преку LAN, преку WiFi работеше. Ако имаш lan кабел во телевизорот извади го и пробај преку wifi да се логираш.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Enquito

poweruser
8 август 2017
2.630
1.798
Кај мене на андроид тв боксот не работеше преку LAN, преку WiFi работеше. Ако имаш lan кабел во телевизорот извади го и пробај преку wifi да се логираш.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Така и пробувам, но кога го внесувам корисничкото име пишува неавторизиран пристап

omegaRED

Adeptus Astartes
13 септември 2011
2.521
3.525
Скопје
omegaRED's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 7800X3D + Arctic Freezer III 360 ARGB
Motherboard
ASUS Rog Strix X670E-F
Storage
2TB Samsung 970 EVO Plus, 1TB Silicon Power P34A80, 6TB WD Red + 2TB Toshiba
PSU
CoolerMaster Vanguard V1000
RAM
2 x 16GB Kingston HyperX @ 6000 MHz
Video card
MSI RTX4090 Suprim X
Case
NZXT H9 Flow
Mouse
Logitech G903 Lightspeed
Keyboard
Keychron Q3
Audio
SteelSeries Arctis Pro Wireless & Logitech X540
Monitor
LG UltraWide 38WN95C-W
OS
Windows 10 x64 Pro
Препорака за iptv на Fire TV 4К стик?

@omegaRED @123456, или некој друг ако користи?

И дали би можел да ја пробам листата на @trencevski за да пробам. Може и во ПП чекори. Благодарам!
Не користам IPTV, но шурата има земено, тој користи IPTV Smarters Pro, ок функционира.

Sent from my SM-N986B using Tapatalk

xCorbe

hello world
1 мај 2014
249
203
Prilep

StOrMK

lurker
25 јули 2015
974
484
Скопје
StOrMK's setup  
Processor & Cooler
Intel Core i5 - 4440
Motherboard
Gigabyte H81M-S
Storage
TOSHIBA DT01ACA100 1TB
RAM
Kingston HyperX Fury 8GB
Case
Ментална :D
Mouse
Motospeed V70
Keyboard
Motospeed CK 104
Audio
Realtek HD Audio
Monitor
Benq DL2215-B 1920x1080 Full HD
OS
Windows 10 PRO 64bit
Има ли можност дечки еднаш веќе активиранa Smart iptv апликацијата повторно бесплатно да се активира на друг уред? Ја имам купено на андроид бокс, ама сакам сега директно преку андроид телевизорот да ја користам, без посредство на боксот.

Глупав

IQ=IQ+1
20 април 2008
1.545
1.043
Глупав's setup  
OS
Windows; MacOS; Linux
секоја лиценца за SmartIPTV app е врзана со единечна MAC адреса на уред... секој различен уред има различна MAC адреса

trencevski

hello world
17 ноември 2021
56
127
Има ли можност дечки еднаш веќе активиранa Smart iptv апликацијата повторно бесплатно да се активира на друг уред? Ја имам купено на андроид бокс, ама сакам сега директно преку андроид телевизорот да ја користам, без посредство на боксот.
Можи, треба да го контактираш тој што ти продал иптв, и да ти ја смени mac адресата на новиот уред што ќе го користиш.

olikomerc

poweruser
11 декември 2008
4.884
3.812
Можи, треба да го контактираш тој што ти продал иптв, и да ти ја смени mac адресата на новиот уред што ќе го користиш.
Smart IPTV лиценцата нема врска со тие што продаваат.
Една лиценца е за еден уред.
Мислењето е автоматски споено:

Препорака за iptv на Fire TV 4К стик?

@omegaRED @123456, или некој друг ако користи?

И дали би можел да ја пробам листата на @trencevski за да пробам. Може и во ПП чекори. Благодарам!
Smart IPTV апликација, пакети разни имам може да испробаш од сите.

trencevski

hello world
17 ноември 2021
56
127
Smart IPTV лиценцата нема врска со тие што продаваат.
Една лиценца е за еден уред.
Мислењето е автоматски споено:

Smart IPTV апликација, пакети разни имам може да испробаш од сите.
Муабетот е дека SmartIPTV не му ни треба појќе, јас му велам да си инсталира шо било и нека си ги контактира продавачите, то шо си даде пари за сиптв е друго.

StOrMK

lurker
25 јули 2015
974
484
Скопје
StOrMK's setup  
Processor & Cooler
Intel Core i5 - 4440
Motherboard
Gigabyte H81M-S
Storage
TOSHIBA DT01ACA100 1TB
RAM
Kingston HyperX Fury 8GB
Case
Ментална :D
Mouse
Motospeed V70
Keyboard
Motospeed CK 104
Audio
Realtek HD Audio
Monitor
Benq DL2215-B 1920x1080 Full HD
OS
Windows 10 PRO 64bit
Многу апликации имам испробано, ама најбрза, наједноставна и најпрегледна ми е Siptv. Другиве ми се тромави и непрегледни.
Малку е смотано што ја врзуваат за мак адреса, коректно е еднаш да се плати симболично 5€ и после да може да се користи истовремено само на еден уред. Вака треба со секој нов телевизор да се плаќа одново.
Нема некоја слична бесплатна?

123456

poweruser
12 април 2013
2.072
1.596
Многу апликации имам испробано, ама најбрза, наједноставна и најпрегледна ми е Siptv. Другиве ми се тромави и непрегледни.
Малку е смотано што ја врзуваат за мак адреса, коректно е еднаш да се плати симболично 5€ и после да може да се користи истовремено само на еден уред. Вака треба со секој нов телевизор да се плаќа одново.

ти од плеј сторе ли ја купи апликацијава или ?

trencevski

hello world
17 ноември 2021
56
127
Za smart televizor i da najdis drugi site te vrzuvaat za pretplata, osven ako ima nesto novo sto ne znam, ako sakas raet da gledas najdobra opcija ti e Amazon Firestick 4K, posle idat android tv boxovite. Ako imas android televizor mozis i na nego da instaliras stbemu ama ke ti treba bezicen maus za da mozis da koristis nekoj dugminja koga ke stavas profili, zavisi od modelot na televizorot kako ke se "ponasa" sprema, aplikacijata. Amazon Firestick si ima aplikacija za na mobilen so tastatura so se i nemas problem, se e polesno.

123456

poweruser
12 април 2013
2.072
1.596
Za smart televizor i da najdis drugi site te vrzuvaat za pretplata, osven ako ima nesto novo sto ne znam, ako sakas raet da gledas najdobra opcija ti e Amazon Firestick 4K, posle idat android tv boxovite. Ako imas android televizor mozis i na nego da instaliras stbemu ama ke ti treba bezicen maus za da mozis da koristis nekoj dugminja koga ke stavas profili, zavisi od modelot na televizorot kako ke se "ponasa" sprema, aplikacijata. Amazon Firestick si ima aplikacija za na mobilen so tastatura so se i nemas problem, se e polesno.
Андроид тв и Андроид бокс се 2 различни поима

На андроид тв не ти треба никаков дополнителен маус или тастатура, и лесно се поврзува со мобилен.

членови онлајн
мислења
теми
членови

Нови мислења

Последни огласи

ИТ маркет

На врв Дно