Вакциниран сум и имам зелен картон, плус ќе ги споделам трошоците со уште двајца другари кои сакаат да идат за Солун. Него да не ја шириме многу, реално 469 е за пс5 со два контролера е топ понуда што не би ја пропуштил.@zoco1987 а зелен картон
Шала на страна распрашај се на граница како е, дали е дозволен влез барем 2 дена пред да тргнеш. Стално се мењаат работите (не само за во Грција).
Ако не си вакциниран, рачунај негативен ПЦР тест да си носиш. Не постар од 24 или 48 часа. Сертификат ако си вакциниран нормално.
Плус отштампан пополнет ПЛФ формулар.
Разгледај на реклама5 комбиња што одат до солун. Може да те фати поефтино.
Плин до Солун и назад 50е
па играм само Fifa и WZ
Не бе зашто помешај се, не е проблем. Никогаш не сум бил фан на Хбох и плус не ми се фрлаат 200 игри што имам во лајбрари. Така да ќе ја продолжам традицијата и ќе земам плејка.Е гледаш, ја не возам на плин, затоа ќе ми е поскапо.
Добро види, само за фифа и WZ искрено и повеќе би ти се исплатело Xbox Series S. Но, нели не е мое да се мешам![]()
Не бе зашто помешај се, не е проблем. Никогаш не сум бил фан на Хбох и плус не ми се фрлаат 200 игри што имам во лајбрари. Така да ќе ја продолжам традицијата и ќе земам плејка.
forums.plex.tv
Што ќе ти Media Remote, вклучи HDMI-CEC си работи тој од ТВ.Copy paste од HTPC темата:
Јас сум непријатно изненаден како може Playstation 5 толку тешко да се справува со медиа фајлови. 60% од библиотеката на Plex 1080п/4К не може да ги пушти. Серверот ми е наместен на never transcode. Таман сакав да купам Media Remote за PS5 и да го заменам Android Box-от. Oбичен Xiaomi Mi Box 4 oд 3000 денари, без проблем си ја врши работата на 95% од филмовите. Навигацијата низ мени и Plex е драстично побрза на Playstation 5, но џабе кога не ми отвара ништо.
Исто така приметив дека 4К контент на Netflix е далеку подобар кога го пуштам преку Аndroid Box, одколку Playstation 5.
![]()
PS5 Buffering Problem (Direct Stream /Direct Play not working)
I’ve given up on Plex for PS5. Sticking with my Apple TV where it works great. I’m not sure if there’s a way to escalate the issue to Sony. ♂️forums.plex.tv
![]()
Streaming Netflix On Your PS5 Is A Terrible Idea
Although PS5 makes it easy to stream Netflix and Amazon Prime, you should probably just use your TV's built-in apps.www.thegamer.com
Не знам како си дозволуваат да продаваат Media Remote кога ништо не им работи како што треба, на толку моќен хардвер.
Конечно се се заврши како што треба, ПС5 го зедов од медиамаркт за цена од 459 е со два контролери и такс фри ми исплатија 47.50е. На нашата граница пројдов без проблем, пријавив дека сум купил ПС5 не ми наплатија ништо. Иначе презадоволен сум од машинава и ептен и се радувам, брзо работи, флуидно, нема кочење во сторот и мениата на игрите, фифа 22 изгледа прекрасно на next gen . На кратко тоа е тоа, ако има некој нешто да праша поконкретно му стојам на располагање.Јас го начекав на медиамаркт.гр , се регистрирав на страната со мое име и презиме, а адреса и телефонски број изгуглав од хотел во Солун. Направив резервација за ПС5 дигитал со два контролера за 469 евра. Истиот ден ми стигна пошта на емаил од МедиаМаркт дека производот ми е резервиран и треба да потврдам дека ке го земам и на кој начин ќе платам и како да ми го достават. Одбрав дека ќе го подигнам од една од продавниците во Солун (три продавници имаат во Солун) и ќе го платам на лице место и ми испратија фактура на емаил. Вчера најдов човек што збори Грчки да се јави да провери дали е све во ред, ме најдоа по број на нарачка во систем и ми рекоа дека во текот на наредната недела конзолата ќе ја добијат од магацин во нивната продавница и ќе ме известат преку емаил да ја подигнам. Само да знаете многу тешко да резервирате навреме, ја ги пратев сите грчки групи што се на ФБ и некако успеав за кратко време да резервирам. Максимум еден саат беа достапни за резервација. Ќе видиме што ќе испадне, ќе пишам ако завршам работа.
хаха а на основ на што се надеваш дека е ок? ако немаш право да огласувашсе надевам дека не е проблем зошто немам право да отворам оглас, продавам PS4 pro God of war edition,
Како дозна кога е слободен ПС5 во медиамаркт?Дечки
Конечно се се заврши како што треба, ПС5 го зедов од медиамаркт за цена од 459 е со два контролери и такс фри ми исплатија 47.50е. На нашата граница пројдов без проблем, пријавив дека сум купил ПС5 не ми наплатија ништо. Иначе презадоволен сум од машинава и ептен и се радувам, брзо работи, флуидно, нема кочење во сторот и мениата на игрите, фифа 22 изгледа прекрасно на next gen . На кратко тоа е тоа, ако има некој нешто да праша поконкретно му стојам на располагање.
Дознав преку PS5 Greece групите на ФБ, редовно информираат во кои продавници низ Грција ги има на лагер. За целата постапка како го резервирав имам пишано врати се страна две наназад.Како дозна кога е слободен ПС5 во медиамаркт?ајде ако може повеќе инфо пошто сакам истава постапка да ја направам
Да не знаеш некоја за xbox? Пробав да најдам ама слабо.Дознав преку PS5 Greece групите на ФБ, редовно информираат во кои продавници низ Грција ги има на лагер. За целата постапка како го резервирав имам пишано врати се страна две наназад.
Го имаш новиот хбох на публик гр моментално на лагер 576е со НБА 22. Иначе проверувај во пласио, техномаркт, котсоволос гр, генерално тие им се најголемите продавници.Да не знаеш некоја за xbox? Пробав да најдам ама слабо.
Ха, баш проверував и сега има.Го имаш новиот хбох на публик гр моментално на лагер 576е со НБА 22. Иначе проверувај во пласио, техномаркт, котсоволос гр, генерално тие им се најголемите продавници.
Затоа што има глобален недостаток на конзолата, пус на тоа додади дека сме неприоритетен пазар (барем по мое мислење), плус скалпери кои ги откупуваат преку привателски врски и после ги продаваат по 200,300 евра поскапи.Зошто нема playstation 5 кај нас да се купи? Лани нели искочи секаде.
Колку што знам имаат или бар имаа до скоро у Галерија. Бундле само.Зошто нема playstation 5 кај нас да се купи? Лани нели искочи секаде.
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 2m v2.1 4K (60Hz) with Ethernet Secomp, 11.99.5681-10
220,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO PWM PST CO 400-2500 RPM 4-pin, BLACK, ACFAN00316A
840,00 ден
Бесплатна достава
VGA GIGABYTE RTX 5090 AORUS MASTER 32GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5090AORUS M-32GD
244.350,00 ден
Бесплатна достава
NET Switch CUDY 8-port Gigabit POE 120W GS1010P
2.350,00 ден
Бесплатна достава
NET CONNECTOR RJ45 FTP CAT5e EXTRALINK
15,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK ALL IN ONE MAGIC-03, 2xMIC, USB-C, 3.5mm, Black
8.680,00 ден