Абе лажат сушат, кој ги верува веќево Србија немаше сепа па го пуштија пејпал, мислам нема врска едно со друго...
во Србија немаше сепа па го пуштија пејпал, мислам нема врска едно со друго...
А шансите сервисите да ги прошират услугите за нас Македонците се 0%. Нас не не сметаат како држава, со самото тоа никогаш нема да ги имаме останатите функции за примање на пари од странство ниту пак за електронска наплата преку пејпал.Министерство за дигитална трансформација:
За жал така е. Не сметаат за Бангладеш на Балканот и затоа и нема да добиеме целосен Пејпал функционалност наскоро! Или отварање сметки во ЕУ земји и од таму да се работи или иселување. Бангладеш станува се потежок за варење.А шансите сервисите да ги прошират услугите за нас Македонците се 0%. Нас не не сметаат како држава, со самото тоа никогаш нема да ги имаме останатите функции за примање на пари од странство ниту пак за електронска наплата преку пејпал.
Единствената опција е масовно иселување од државава.
За пријател прашувам - кој вади пари од Скрил и Пејпал и колку се провизиите?Не можам да најдам со пребарување, дали некој овде нуди услуга наплата и вадење пари преку Пејпал? Доколку да, дали може да ме исконтактира преку пп? Благодарам
Во Рајфазен имам.Има некој што има српски пејпал?
Јас имам сметка во интеса, ама многу лош курс имаат и др трошоци високи.
пробав и со девизна сметка во долари да повлекувам во долари уште бетер така 2 пати прават конверзија мајмуните.
кој други банки се со понормалер курс или барем да не прават дупла конверзија?
пред 2 години кога отварав во нлб и отп ми рекоа не работи пејпал со нив..
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA MINI 2-02, 2xMIC, USB-C receiver, Black, MINI 2-02
3.350,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 32" BENQ PD3226G 4K, 144Hz,WIDE IPS, HDMI, DP, THUNDERBOLT 4, USB Type-C, VESA 100x100, Anti-Glare, w/speakers, Black, 9H.LMVLA.TBE
67.500,00 ден
Бесплатна достава
CE SMART VACUUM ROBOT XIAOMI H50 PRO, White, BHR089NEU
32.690,00 ден
Бесплатна достава
EXTERNAL SSD Kingston USB 3.2 Gen2 XS1000 2TB 1050MB/s, SXS1000R/2000G
14.840,00 ден
Бесплатна достава
NET ROUTER MESH SYSTEM AX3000 Dual Band, CUDY M3000 (1-Pack), 2.4/5 GHz, 574 - 2402 Mbps,
2.360,00 ден
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE WALL MOUNTABLE LOGO LIGHT, PP14621FOVN
2.170,00 ден