TheMarshal
user
- 3 јануари 2019
- 1.759
- 2.770
Као се вади извод од НЛБ онлајн?
Во задно време успеал некој да ја добие подршката на чет?
Порано за 15-тина минути ги добивав, сега околу 2 саати и цело време ми покажува Searching for an available agent.
Нешто чудно им се случува.
Ви имаат пратено сличен меил?
Hi,
We are writing to inform you that as of next week your receiving account(s) can no longer receive payments from individuals and future incoming payments from an individual will be declined.
Don’t worry, you can still receive payments from businesses as usual.
We apologize for any inconvenience this may cause.
Да, пред некоја недела , ама само за Аус акаунтот што го имав, ама гледам сеуште стои таа опцијаВи имаат пратено сличен меил?
Hi,
We are writing to inform you that as of next week your receiving account(s) can no longer receive payments from individuals and future incoming payments from an individual will be declined.
Ви имаат пратено сличен меил?
Hi,
Дечки, дали е сигурно да се чував паре на Пејонир после сви овија дебакли (Wirecard + одбивање верификација); што ви збори интуиција?![]()
Друже вади ги аман. Знам мал е доларот, сите се лакомиме.Дечки, дали е сигурно да се чував паре на Пејонир после сви овија дебакли (Wirecard + одбивање верификација); што ви збори интуиција?![]()
Не те разбрав баш убаво, од каде поточно ти се трансакциите? Fiverr не е e-wallet.Здраво на сите!
Јас сум нов во пејонир, работам фриленс, но кога сакав да ја нарачам картичката немав пристап, условите за подигнување на картичката според новите правила е најмалку 100$ на сметка, јас имам повеќе од тоа и повторно неможам да ја подигнам.
Од custhelp пишува Before you can order a prepaid card you need to be active in receiving payments to your Payoneer account from any source excluding in-network payments (Make a Payment) and payments from e-wallets such as Paypal or Skrill.
Трансакциите ми се повеќето од нив дирекно на сметка на пејонир (повеќе од 100) само 20 долари имам од е-валет - Фајвер.
Некој нека ми помогне доколку се соочил со истиот случај.
Благодарам однапред.
Еве што пишува
Немам никакви пари префрлено од Skrill eдноставно мојот Account nomber, routing, bank name i adress имам доставено и ми ги имаат пратено преку апликација од нивните банки незнам во каква трансакција спаѓа тоа ама не е од paypal ili skrill сигурно ниту преку make a payment...Не те разбрав баш убаво, од каде поточно ти се трансакциите? Fiverr не е e-wallet.
Кога имаш последно префрлено пари од Skrill na Payoneer, и дали тие пари може да ги извадиш преку Payoneer картичката (доколку би имал валидна картичка)?
ScrillИма ли некоја алтернатива за нас патриоти (Kappa) што немамо странски државјанства, пр. Stripe или што и да е. Овој пејонир работа не изгледа на арно.![]()
MOUSE WIRED USB GEMBIRD G-LASER, 2400DPI, Black ,MUS-GU-02
390,00 ден
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020293-EU
8.450,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING F-GT PRO Cockpit, 150kg, BLACK, NLR-R003
78.600,00 ден