нај циганска политика им е оваПиши им на телеком на фб страната на порака дека сакаш да добиеш понуда од агент и пиши им твој број, сами ќе те бараат.
нај циганска политика им е оваПиши им на телеком на фб страната на порака дека сакаш да добиеш понуда од агент и пиши им твој број, сами ќе те бараат.
Има апдејт, сега е ресетирањето еднаш на 24 часа. Во петокот вечер ми го кажаа на 080012345.Рачно ќе си го ресетираш рутерот по твоја желба и ќе се ресетира на 12h од тоа време.
Telekom.mkДали даваат фиксна IP адреса од телеком?
И без да сум на 2 години договор, колку би бил оптички интернет (симетричен) не ми игра многу брзината, мин 30мбпс + телевизија, мобилен не ми треба?
Се надевам ќе ја покачат брзината во М пакетот на 50/50 за оптика и 50/10 за Вдсл, сите конкуренти имаат слични понуди.Мислите нареден месец ќе имаат промоција како сите претходни години до сега?
Само ние на бакар ке си останеме црна дупка.. Нека си превземат нешто добога, исто плаќаме и ние, а добиваме значително помалку (помала брзина)Се надевам ќе ја покачат брзината во М пакетот на 50/50 за оптика и 50/10 за Вдсл, сите конкуренти имаат слични понуди.
Дај божеСе надевам ќе ја покачат брзината во М пакетот на 50/50 за оптика и 50/10 за Вдсл, сите конкуренти имаат слични понуди.
Ако мислиш дека си се зафркнал следен договор земи телефон/и и продади ги, повеќе пари ќе испаднат него да не го земеш уредот.Порано немаше цена без уред за пакетите, сега кога земеш без уред цените се добри, само што се изгорев јас пред 2 месеци и ќе плаќам 2 години по 2900
Погледнете го атачментот 92856
За сите пакети?HBO гага до 15.01. Преку апликацијата активирајте си.![]()
Па би требало. Кај мене Internet L+TV M го имаше.За сите пакети?
викаш имаш од старите Магента, уште колку време ти е осанато од договорот?Не можат да испорачаат услуга телеком конкретно за ТВ. Се работи за бакар и линијата е катастрофа. Имам Магента од старите. Сакам да поднесам приговор и да исклучам се. Мобилни , тв, нет. Има некој успеано без да плати пенали а да исклучи се?
Кочи телевизија, нет лош, тие се скоро согласни да исклучиме само треба црно на бело. Проблемот е што ќе ми исклучат нет и тв а моб остануваат. Јас сакам прекин на сите услуги и ќе земам нешто најевтино за да знам дека немам ама и дека не плаќам. Уште година има сигурно од договорот.викаш имаш од старите Магента, уште колку време ти е осанато од договорот?
ако е опипливо дека е ко што викаш и е под минималните услови што ти се пишани во договорот да, ама ако дојдат и е ок или па брзините па се над минималното што си потпишал тешко. Прочитај си убаво што пишува се во договорот.
мобилните посебно ги рачунаат и за пенали .. незнам тоа дали ќе можеш да исклучиш без пенали. Јас гасев ама ја ги задржав мобилните. Инаку ако си земал нешто уред со доверба24 .. тоа ти е баш на мобилните врзано.Кочи телевизија, нет лош, тие се скоро согласни да исклучиме само треба црно на бело. Проблемот е што ќе ми исклучат нет и тв а моб остануваат. Јас сакам прекин на сите услуги и ќе земам нешто најевтино за да знам дека немам ама и дека не плаќам. Уште година има сигурно од договорот.
Како и да е телеком вин е ситуацијава. Останува да пријавувам грешки и тоа е тоа.мобилните посебно ги рачунаат и за пенали .. незнам тоа дали ќе можеш да исклучиш без пенали. Јас гасев ама ја ги задржав мобилните. Инаку ако си земал нешто уред со доверба24 .. тоа ти е баш на мобилните врзано.
па не е дека не пишува по договорите, и за магента, и за мобилните + ако си земал некој уред. На сите има мин услови и пенали точно дефинирани. Инаку нешае да е вин-вин за нив да не е така ..Како и да е телеком вин е ситуацијава. Останува да пријавувам грешки и тоа е тоа.
Јасно дека пишува ама и како е заштитен потрошувачот? Сите договори се генерички од било кој оператор и немаш некој избор. Сигурно нема да изменат договор само ако тебе не ти одговара а законски е дозволено. Минимални брзини гледам се различни и е на 6 мбпс во М нет, ама дали сметаш ти дека во денешно време 6 мбпс е доволно и тоа треба да е минимално? Што од линијата ќе биди за тв (кој ретко има еден тв дома) што за нет...Ама таму сме кај што сме и ништо нема да се смени...па не е дека не пишува по договорите, и за магента, и за мобилните + ако си земал некој уред. На сите има мин услови и пенали точно дефинирани. Инаку нешае да е вин-вин за нив да не е така ..
поднеси барање за хибриден рутер,ке се препородиш(имав исто искуство како твоето)Не можат да испорачаат услуга телеком конкретно за ТВ. Се работи за бакар и линијата е катастрофа. Имам Магента од старите. Сакам да поднесам приговор и да исклучам се. Мобилни , тв, нет. Има некој успеано без да плати пенали а да исклучи се?
не викам дека сметам дека се коректни таман работаЈасно дека пишува ама и како е заштитен потрошувачот? Сите договори се генерички од било кој оператор и немаш некој избор. Сигурно нема да изменат договор само ако тебе не ти одговара а законски е дозволено. Минимални брзини гледам се различни и е на 6 мбпс во М нет, ама дали сметаш ти дека во денешно време 6 мбпс е доволно и тоа треба да е минимално? Што од линијата ќе биди за тв (кој ретко има еден тв дома) што за нет...Ама таму сме кај што сме и ништо нема да се смени...
Имам веќе хибрид. Кога го поставија пред 3 год, 2 години и нешто беше екстра се. Што се случи како после тоа не знам. Првично брзина ми ограничуваа на 2мбпс на 4г и мораше рестарт па да се среди. После Х јавувања, техничари ај тоа се среди еве месеци е во ред, цело време е на 4г и стабилна е брзината ама линијата со 2 тв е 4 саати гледаш, рестарт и тоа нема крај. Пуштено е 11 максимален проток, синхронизиран на 8 ама тој максималниот паѓа под 8 и е катастрофа.поднеси барање за хибриден рутер,ке се препородиш(имав исто искуство како твоето)
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA BY-M1 PRO II, 1x 3.5mm jack, 6m length, Black, BY-M1 Pro II
1.490,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON K2/K6/K2 Pro/K6 Pro, Black, PR43
940,00 ден
Бесплатна достава
EXTERNAL SSD Kingston USB 3.2 Gen2 XS1000 2TB 1050MB/s, SXS1000R/2000G
14.840,00 ден
Бесплатна достава
VGA GIGABYTE RTX 5090 AORUS MASTER 32GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5090AORUS M-32GD
244.350,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 4TB WD BLUE 5400RPM 256MB SATAIII WD40EZZX
10.730,00 ден
Бесплатна достава
XIAOMI LINT REMOVER 2
1.370,00 ден