Не.Погледнете го атачментот 164495
Дали добивате пораки со рандом карактери од официјалниот NLB_BANKA SMS сервис? 5-6 вакви ми стигнаа.
Се разбира дека смс е поранлива автентификација, но начинот на кој се најавува корисникот на нлб пеј, само со еден смс и матичен број е исто толку слаб.Значи сите банки во светот грешат со гаснењето на автентикацијата по СМС? Дури и Мајкрософт ја укина за нивните сметки
Се разбира дека смс е поранлива автентификација, но начинот на кој се …
Обично 24 часа. Не е веќе да одиш на банкомат да потврдиш нов телефон?За колку време/дена одобруваат користење на нов мклик(на нов уред)
Хаха. Сестра ми пред околу 2 недели требаше на нов телефон да активира, прво скоро недела дена чекаше да ѝ се јават и никој не ѝ се јави, па беше во експозитура од кај што ѝ рекоа дека не можат од тамо да средат, тоа го правеле некои други вработени од некое друго место што биле само за тоа, па ѝ дадоа број она да се јави, па на бројот никој не се јавуваше и само музика пуштаа, за на крај пак да отиде во експозитура да се расправа и тек после тоа ѝ се јавија да средат. Буквално ден пред да треба да оди на одмор, не знам дали ова беше исклучок или до толку им паднало нивото на услуга.Обично 24 часа. Не е веќе да одиш на банкомат да потврдиш нов телефон?
E јебига. Јас последно го правев ова пред 2 години и беше на банкомат. Отидов, ставив картичка и потврдив. Катастрофа.Хаха. Сестра ми пред околу 2 недели требаше на нов телефон да активира, прво скоро недела дена чекаше да ѝ се јават и никој не ѝ се јави, па беше во експозитура од кај што ѝ рекоа дека не можат од тамо да средат, тоа го правеле некои други вработени од некое друго место што биле само за тоа, па ѝ дадоа број она да се јави, па на бројот никој не се јавуваше и само музика пуштаа, за на крај пак да отиде во експозитура да се расправа и тек после тоа ѝ се јавија да средат. Буквално ден пред да треба да оди на одмор, не знам дали ова беше исклучок или до толку им паднало нивото на услуга.
Па тоа ми беше пошто пред некој месец пробував исто не се јавија и сега пак( не е за мене за татко ми е) така да ќе мора и ја да ги молам за тоа нек си е**т матер у 21 век да не може автоматски да се одобруваХаха. Сестра ми пред околу 2 недели требаше на нов телефон да активира, прво скоро недела дена чекаше да ѝ се јават и никој не ѝ се јави, па беше во експозитура од кај што ѝ рекоа дека не можат од тамо да средат, тоа го правеле некои други вработени од некое друго место што биле само за тоа, па ѝ дадоа број она да се јави, па на бројот никој не се јавуваше и само музика пуштаа, за на крај пак да отиде во експозитура да се расправа и тек после тоа ѝ се јавија да средат. Буквално ден пред да треба да оди на одмор, не знам дали ова беше исклучок или до толку им паднало нивото на услуга.
Да и јас исто, сега на полошо отишле.E јебига. Јас последно го правев ова пред 2 години и беше на банкомат. Отидов, ставив картичка и потврдив. Катастрофа.