Necromancer
poweruser
Нема.Има провизија?
Нема.Има провизија?
Дај не зезај брат![]()
Не зезам .. не е НЛБ мКлик отсекогаш? Никогаш никаде не сум видел НЛБ клик, освен еве линкот горе, ама гледам инфото е за мКлик апликацијата уствари.Апликацијата за мобилно банкарство на НЛБ. Односно електронско де...
НЛБ Клик е веб апликацијата, мКлик е мобилната апликација ..Не зезам .. не е НЛБ мКлик отсекогаш? Никогаш никаде не сум видел НЛБ клик, освен еве линкот горе, ама гледам инфото е за мКлик апликацијата уствари.
не сум имал таков проблем а сум уплаќал суми по 35-40кДали има нагласено некаков лимит на уплата преку банкомат, приметив ако не прекорачам над ~20000 мкд во месец - нема проблем, над ова пишува дека не можат да ја обработат трансакцијата.
Нивна картичка користам исклучиво за интернет пазарење и заради оваа ќе треба да барам друга банка.
Некој искуство со Комерцијална - дали има ваков проблем ?
Да секој месец, и да 10% данок.Дали некој примил пари од странство од физичко лице на тутунска? Дали за парите треба да се плати данок?
denar.mk
На НЛБ Клик + мКлик имаш опции за менување на лимит за скоро се (онлајн плаќања, подигнување пари од банкомат, лимит за плаќања со картичка, итн.)Дали има нагласено некаков лимит на уплата преку банкомат, приметив ако не прекорачам над ~20000 мкд во месец - нема проблем, над ова пишува дека не можат да ја обработат трансакцијата.
Нивна картичка користам исклучиво за интернет пазарење и заради оваа ќе треба да барам друга банка.
Некој искуство со Комерцијална - дали има ваков проблем ?
нема опција за лимит на уплата преку банкоматНа НЛБ Клик + мКлик имаш опции за менување на лимит за скоро се (онлајн плаќања, подигнување пари од банкомат, лимит за плаќања со картичка, итн.)
нема опција за лимит на уплата преку банкомат
Има лимит - 40 банкноти во една трансакција.А зашо би имало лимит на уплата???
Демек некој со сила ќе ти става пари на сметката? Ако претераш со дополнување - секако ќе те регистрираат.
Лимитите се заштита при ТРОШЕЊЕ/било какво минусирање од сметката.
Има лимит - 40 банкноти во една трансакција.
мислам дека членот не дочита што е проблемот тука..Знам, тоа е физичкиот лимит на отворот од банкоматот.
Ама преку апликација да ставаш лимит на уплата е во најмала рака глупо.
мислам дека членот не дочита што е проблемот тука..
логички не треба да има лимит при уплата а не сум пробал големи суми
Испратено од HD1913 преку IT.mk форум апликација
Пак не разбравмислам дека членот не дочита што е проблемот тука..
логички не треба да има лимит при уплата а не сум пробал големи суми
Испратено од HD1913 преку IT.mk форум апликација
Ова за потекло на пари да не знаете до која сума е? Јас последен пат кога ги прашав неможеа да ми дадат одговор.Не е препорачано да надминеш 600.000 денари уплата на банкомат во рок од година дена. Иако, технички, нема лимит. Нити па бараат потекло на пари.
Ова за потекло на пари да не знаете до која сума е? Јас последен пат кога ги прашав неможеа да ми дадат одговор.
зборуваме овде за смешни сумиПак не разбрав![]()
Имаш ставено дневен лимит за плаќање online.Пробав да поврзам картичка од НЛБ со пејпал, ми вика не може заради надминат интернет лимит. Помош може?
Не можам никако тоа да го најдам.Имаш ставено дневен лимит за плаќање online.
Тоа се менува преку апликација или преку PC така што генерираш код преку m-token.
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH MOMENTUM EDITION, 3x120mm Momentum 4-pin PWM fans, w/WINDOW, Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-05
11.950,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
MONITOR 14,5" CORSAIR XENEON EDGE PORTABLE, LCD, 2560 x 720, HDMI, USB-C DP, Black, CC-9011306-WW
16.680,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Brown switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M3
5.450,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден