pkku13
read-only
- 26 ноември 2020
- 22
- 16
Фала.
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Фала.
Шаоми со истите познати багови како пред 4 години..
Добри се само во буџет варијанта. За поскапите модели стави им пепел. Не вредат.
View: https://youtu.be/HWlAzjpniGA
Зошто кај мене на редми ноут 8 про немам ми мејл апликација?И Mail апликацијата на шаоми е добра ако користиш exchange ...
Не доаѓа дифолт со сите шаоми телефони но можеш да ја симнеш бесплатна е.Зошто кај мене на редми ноут 8 про немам ми мејл апликација?
Може линк нешто од апликацијата?Не доаѓа дифолт со сите шаоми телефони но можеш да ја симнеш бесплатна е.
Едит: Изгледа не ја ставаат оваа пликација на MIUI Global само на кинеските верзии.
Кај мене ја имаше, на ЕУ глобал ромот и во миуи 11 и 12. Ја деинсталирав уште во прв круг, заедно со куп други.Едит: Изгледа не ја ставаат оваа пликација на MIUI Global само на кинеските верзии.
имаш погоре линк од apkmirror.Може линк нешто од апликацијата?
Точно има пуно апликации за маил, јас пример користам Spark за приватни адреси но за exchange каде што има голема количина на маилови апликацијата на шаоми е закон и има милион опции.Кај мене ја имаше, на ЕУ глобал ромот и во миуи 11 и 12. Ја деинсталирав уште во прв круг, заедно со куп други.
Покрај еден куп многу подобри апликации, не гледам причина зошто да се користи.
Шаоми со истите познати багови како пред 4 години..
Добри се само во буџет варијанта. За поскапите модели стави им пепел. Не вредат.
View: https://youtu.be/HWlAzjpniGA
pa sto baras togas vo temavaКористев 3 различни модели другар. Од буџет до хај енд. Сите имаат исти болест. Софтвер правен во подрум. Ако ти си среќен со твојот уред ОК е, нема потреба да се оправдуваш на мене. Јас Шаоми би купил само ниска кон средна класа.. И тоа само кога би бил со ограничен буџет. Инаку не би ги гледал.
дупи си ги
Користев 3 различни модели другар. Од буџет до хај енд. Сите имаат исти болест. Софтвер правен во подрум. Ако ти си среќен со твојот уред ОК е, нема потреба да се оправдуваш на мене. Јас Шаоми би купил само ниска кон средна класа.. И тоа само кога би бил со ограничен буџет. Инаку не би ги гледал.
И јас се прашував истото. Несомнено изгледа како одлична понуда.Мислење за ми 10т про ? Гледам во телеком го даваат со ми тротинет. Гледајки рецензии по јутуб ми стои на добар избор .
Испратено од SM-A530F преку IT.mk форум апликација
Ај пуштете линк од понудата. Фала.И јас се прашував истото. Несомнено изгледа како одлична понуда.
Ај пуштете линк од понудата. Фала.
Sent from my Mi using Tapatalk
Џабе понудата кога нема веќе залиха за онлајн нарачка, а истово не важи за во салон.![]()
Бесплатна достава
HDD 3,5" 4TB WD BLUE 5400RPM 256MB SATAIII WD40EZZX
10.730,00 ден
Бесплатна достава
PROJECTOR WANBO VALI 1 PRO Android TV 14, 900Ansi, 3000:1 FHD (1920x1080), HDR10, HDMI 2.1, USB 2.0, AUX, WIFI 6, w/speakers, Beige
17.660,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V4U, 2xMIC, USB-C Receiver, Black, BY-V4U
8.490,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Brown switch, C2PX-M3
4.640,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K3 MAX QMK/VIA LP RGB HS 75% Gateron Brown switch Multi-Device (Wired+Bluetooth), Black, K3M-H3
6.600,00 ден
Бесплатна достава
PLAYING CARDS PALADONE STRANGER THINGS 5
790,00 ден