DrMTR
senior
- 27 март 2014
- 7.931
- 8.424
немаш потреба. само смени лозинка нa PP.Дали да ја блокирам платежната картица што ми е поврзана со paypal-от?
немаш потреба. само смени лозинка нa PP.Дали да ја блокирам платежната картица што ми е поврзана со paypal-от?
Пред да зимате секирите да се секирате проверете се.Него шо да праиме ние шо сме без факултет? Треба да се секираме?
Шо ќе ти е факултет и школо ти па? Најдобриот факултет ти е кешо, или ќе дипломираш или не.Него шо да праиме ние шо сме без факултет? Треба да се секираме?h:
h:
h:
Само праќаш маил до [email protected] и за неколку саати е решено.Туку да ве прашам вие шо паничите дека ќе ви хакираат мејлој, пејпали..... Како ќе го направат тоа?
Може ли листата во пп да се проверам дали ме има во списокот на анонимуси![]()
Почитувани,
Настана проток на информации од базата на Центарот за развој на нови бизниси и Центарот за кариера (www.bsc.ukim.edu.mk) при што системот беше исклучен. За Ваша понатамошна заштита, доколку истата лозинка ја користите за регистрирање на други системи, Ве молимe ВЕДНАШ да ја промените.
Тимот на Центрите, заедно со стручните служби на факултетот работат на наредните чекори за ублажување на последиците за корисниците, како и на исклучување на можноста за идно ширење на податоци од базата.
Се извинуваме за евентуалните непријатности. За дополнителни информации или поддршка, тимот на Центарот за развој на нови бизниси и Центарот за кариера Ви стои на располагање како и до сега, во нашите простории и на оваа e-mail адреса.
Со почит,
Истекување на не-енкриптирани пасворди, ми е баш онака интересен дел. Поракава е очајна бљувотина, класично за неспособна ванна бе организација која со помош на стручните служби ќе го реши случајов на не-енкриптирани пасворди.ова стигна на маил, валјда до целата листа:
PSU 750W CORSAIR RM750x MODULAR 80 PLUS GOLD, ATX 3.1& PCIe5.1, BLACK, CP-9020285-EU
9.120,00 ден
CASE KOLINK ATX OBSERVATORY HF Mesh, 3x120mm fan, Black, PGW-CH-KOL-128
3.450,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP3600-P, BE3600 2.5GbE PoE, 5-Stream Dual-Band Wi-Fi 7, 130m2, wall/ceiling-mount, (POE Adapter included), AP3600-P
6.000,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020293-EU
8.450,00 ден