Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!
  • Здраво Гостин, сакаш да отвориш нов оглас, но не можеш да го сториш тоа?
    Ако имаш бесплатно членство за да објавиш 1 оглас/месечно треба да го исполнуваш критериумот: 6 месечно членство + 50 лајкови + 50 постови. Ако сакаш веднаш да објавиш оглас во ИТ Огласник без овој критериум, можеш да купиш премиум членство или само пакет за огласи.

Купувам матична плоча B450M или B550M или менувам Gigabyte B450 Aorus Pro

Статус
Затворена за нови мислења.

Astro

sensei
20 јуни 2012
10.148
16.234
Astro додаде нов оглас:

Купувам матична плоча B450M или B550M или менувам Gigabyte B450 Aorus Pro - Проценка

Дечки, имам целосно функционална Gigabyte B450 Aorus Pro ама ми треба micro-ATX матична плоча заради куќиштето.
Сакам да ја заменам со microATX тоест B450M или B550M соодветно.

Или купувам или менувам или продавам. Пишете

Видете го целиот оглас...

Глупав

IQ=IQ+1
20 април 2008
1.525
1.032
Глупав's setup  
OS
Windows; MacOS; Linux
Или моментално само дискутираш... ;)

shifty

Модератор
5 септември 2009
1.071
1.422
shifty's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 7 5800X3D & Arctic Liquid Freezer II 420 A-RGB
Motherboard
ASUS ROG Strix B550-F GAMING
Storage
Gigabyte Aorus 2TB & Gigabyte 1TB
PSU
XFX 1000W Platinum
RAM
4x32GB DDR4 3200C16
Video card
Asus ROG Astral RTX™ 5090 32GB GDDR7 OC Edition
Case
Cooler Master HAF700
Mouse
Razer Lancehead TE
Keyboard
ASUS ROG Strix Scope RX
Audio
Creative X-Fi Titanium HD, Adam A7x
Monitor
HP Z38c & HP Omen 32q
OS
Windows 11 Professional x64
Доколку не успееш да најдеш соодветна плоча, ова е достапно да се купи. Јас претходниов месец бев во слична ситуација и завршив со Gigabyte B550M AORUS ELITE (иако преференца ми беше Pro4 која ја немаше на залиха ама не ми се чекаше). Покрај 3 плочи АМ4, морав да купам нова :)

Доколку не најдеш нешто втора рака, се надевам дека погорниве предлози ќе ти се најдат.

Astro

sensei
20 јуни 2012
10.148
16.234
Доколку не успееш да најдеш соодветна плоча, ова е достапно да се купи. Јас претходниов месец бев во слична ситуација и завршив со Gigabyte B550M AORUS ELITE (иако преференца ми беше Pro4 која ја немаше на залиха ама не ми се чекаше). Покрај 3 плочи АМ4, морав да купам нова :)

Доколку не најдеш нешто втора рака, се надевам дека погорниве предлози ќе ти се најдат.
Фала за инфо маестро, ја гледав B550M DS3H конкретно, ама си реков ај да пробам со неко форумски колега да си направиме взаемна услуга наместо да ги частиме дилериве :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно