Zeddomazed
read-only
- 21 ноември 2016
- 2
- 8
GTA 4 NYC,GTA 5ка поголема верзија на San Andreas и плус многу други попознати обележја.Во GTA? Кој град?
GTA 4 NYC,GTA 5ка поголема верзија на San Andreas и плус многу други попознати обележја.Во GTA? Кој град?
Јас со мерак чекам CS:GO giveaway некаде или на попуст да биде![]()
ми се игра ми се плаче.
Моментално SMITE и Darksiders Warmastered Edition.
Има ли голема разлика од 3ката до оваа? Гледав малце gameplay и ми делува сосем исто. Една мала рецензија ако може во однос на физика, графика, коли итд.?
Појма неам, ова ми е игра за празнење глава. Најверојатно ќе ја баталам за ден два.Има ли голема разлика од 3ката до оваа? Гледав малце gameplay и ми делува сосем исто. Една мала рецензија ако може во однос на физика, графика, коли итд.?
Значи сепак јас да си ја пробам?Појма неам, ова ми е игра за празнење глава. Најверојатно ќе ја баталам за ден два.
RAM ти треба за таа игра.Cities Skylines, ама некако лагира и на медиум сетинзи, како расте градот прогресивно расте и лагот, најверојатно процесорот се оптоварува.
Интензивно.Плеша некој Overwatch?
8 GB hyperx fury не е доста? Зар уште една штангла од 8 фали?RAM ти треба за таа игра.
Интензивно.
Да беше HyperX XMP Fury Beast MegaX PX ама само BoostX моделот ќе беше доста. Вака не.8 GB hyperx fury не е доста? Зар уште една штангла од 8 фали?
Overwatch мора ли да ја купам за да играм? На замунда ја нема гледам...
Overwatch мора ли да ја купам за да играм? На замунда ја нема гледам...
best 40$ ever spentOverwatch мора ли да ја купам за да играм? На замунда ја нема гледам...