Ми беше и мене додека не ставија 9.2 пач. Ако имаш alt, му купуваш 226 ilvl gear и тераш во митици.Фер. Ако е популацијата добра супер за нивЛично не би играл SL пак, играв на retail и ми беше пре-grindy.
Популацијата стига до 5к.
Ми беше и мене додека не ставија 9.2 пач. Ако имаш alt, му купуваш 226 ilvl gear и тераш во митици.Фер. Ако е популацијата добра супер за нивЛично не би играл SL пак, играв на retail и ми беше пре-grindy.
Ја играше шадоулендс на оригиналот? Работат torghast, maw и legendary powers? Доста комплексна е експанзијата, не знам на кој пач е серверов. Ама како и да е како што кажа другарот погоре не би се вратил на СЛ. Го јадев еднаш, безвезе милион грајндови, стари сме веќе за тоаОсвен covenant campaign што е 6/9 друго се живо работи беспрекорно. Сите dungeons + raids се скриптнати како што треба. Firestorm е ова.
Legion се изнаиграв на Freakz кога имаа, 3 години без престан. Сега за некој месец ќе пуштат пак сервер, Blizzlike. Ветуваат без багови. Провери си, фелсонг.гг
Погледнете го атачментот 121121
Погледнете го атачментот 121122
Играв retail до 9.1. Инаку да, работи се живо.Ја играше шадоулендс на оригиналот? Работат torghast, maw и legendary powers? Доста комплексна е експанзијата, не знам на кој пач е серверов. Ама како и да е како што кажа другарот погоре не би се вратил на СЛ. Го јадев еднаш, безвезе милион грајндови, стари сме веќе за тоа![]()
99% сум сигурен дека е една од Џејмс Бонд игрите. Предобри игриПред некој ден чистев диск па го најдов ова закопано злато, ја знае некој играва?
Погледнете го атачментот 121126
Пред некој ден чистев диск па го најдов ова закопано злато, ја знае некој играва?
Погледнете го атачментот 121126
5! Плус жмијам у пвп.Има тука elden ring фанатици? колку пати ја превртивте?![]()
Ја превртив пиратирана првиот пат, па после од што ја бендисав премногу ја купив на стим и почнав нов карактер ама на пола плејтру го оставив. Од тогаш ја немам уклучено5! Плус жмијам у пвп.
Ти?
Пиши ПП кога планираш имам уште 2до 3 души ке биде забавно.Ја превртив пиратирана првиот пат, па после од што ја бендисав премногу ја купив на стим и почнав нов карактер ама на пола плејтру го оставив. Од тогаш ја немам уклученопланирам пак да ја почнам во скоро време, можи да се пробаме 1 на 1.
ах да дојде за pcGhost of Tsushima. Ми стоеше неколку месеци, се мислев дали да ја пробам и кога се решив не згрешив Како фан на Assassin's Creed и слични open-world игри можам да кажам дека е супер.
Ама возбудата кога ќе останеш со 2-3 тима на крај - па кај се, кај може да бидат е „закон„ !PUBG после толку време, и уште е лоша![]()
NFS Unbound и Cyberpunk бараат повеќе од Рагнарок? Малку чудно кога ќе видиш како изгледа год оф вор.. Или па оптимизација е во прашање.Од Ноември до сега Ragnarok и NFS Heat. Се чека пролет за New Game Plus update од Санта Моника да излезе за Рагнарок. До тогаш најдов на многу добар мод за Heat. Heat Unite од Project UNITE тимот, и за постарите игри 2015 навака имаат по нешто направено. После тоа се NFS Unbound и 2077 но се чека на хардвер.
Заборавив да напоменам, PS4 за Ragnarok, другите се на компјутер.NFS Unbound и Cyberpunk бараат повеќе од Рагнарок? Малку чудно кога ќе видиш како изгледа год оф вор.. Или па оптимизација е во прашање.
Од Ноември до сега Ragnarok и NFS Heat. Се чека пролет за New Game Plus update од Санта Моника да излезе за Рагнарок. До тогаш најдов на многу добар мод за Heat. Heat Unite од Project UNITE тимот, и за постарите игри 2015 навака имаат по нешто направено. После тоа се NFS Unbound и 2077 но се чека на хардвер.
Дап, истото го направив и јас еднаш на 23 реп, па ја инсталирав наново и пробав со ептен брзо возење да им бегам, гледам успева.Што е финтава со полицијава во Heat? 2 пати пробав да уживам во играва, 2 пати е избришав поради полицијата. Неможе да ги избегаш ни на Heat Level 3, и многу брзо Heat Level се крева. Git gud е работава или? До сега сум ги изиграл сите во серијалов (освем Need for Speed 2015 и Unbound нормално).
Git gud. Upgrade the radar. Upgrade the car, без добри делови е многу тешко да избегаш. Бегај им кај што има скокови и слично. Гледај видеа од типов кај што бега од полиција, мене многу ми помогнаа кога ја играв: https://www.youtube.com/@siliconechikuwa/videosШто е финтава со полицијава во Heat? 2 пати пробав да уживам во играва, 2 пати е избришав поради полицијата. Неможе да ги избегаш ни на Heat Level 3, и многу брзо Heat Level се крева. Git gud е работава или? До сега сум ги изиграл сите во серијалов (освем Need for Speed 2015 и Unbound нормално).
Што е финтава со полицијава во Heat? 2 пати пробав да уживам во играва, 2 пати е избришав поради полицијата. Неможе да ги избегаш ни на Heat Level 3, и многу брзо Heat Level се крева. Git gud е работава или? До сега сум ги изиграл сите во серијалов (освем Need for Speed 2015 и Unbound нормално).
Дап, истото го направив и јас еднаш на 23 реп, па ја инсталирав наново и пробав со ептен брзо возење да им бегам, гледам успева.
Исто, гледај кога се бркаш да најдеш вода и да ти е 100% repaired колата. Фрли се во вода и ќе им се сокрши скрос нив колата бидејќи доаѓаат по тебе, додека тебе само мал damage ќе ти направи.
Или тоа или гледај над 300 KM/h да возиш.
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, WHITE, ACFAN00324A
1.440,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C 3.2 Gen 2x2, Black, DD2-U3M2
4.980,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
PASTE THERMAL ARCTIC ULTIMATE PerformanceMX-7 (8g) TC: 4.2 W / mk ACTCP00091A
610,00 ден
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден