Јас па не го зедов Халанд дека скап ми беше и мислев нема да има добра сезонаИма ли лига напрсвено?
Прва уракмица Халанд шиба голови Де Брујне ми се повреди.
Погледнете го атачментот 128532
Чукарето само ќе бута рекорди додека е кај Пеп.Јас па не го зедов Халанд дека скап ми беше и мислев нема да има добра сезона
Чукарето само ќе бута рекорди додека е кај Пеп.
Не знам зошто ама мислам дека оваа сезона нема да му биде како претходната, ама сепак да видиме дали ќе сруши рекордиПотрошија многу пари али направија многу јак тим, незнам дали планира келчото да си иде или ќе проба да бута на Ферги рекорди.
Искрено се надевам дека си у право али знак прашање се сите конкуренти на Сити.Не знам зошто ама мислам дека оваа сезона нема да му биде како претходната, ама сепак да видиме дали ќе сруши рекорди
Да, треба да видиме како ќе почнат сите екипи. Стартот некако не беше многу интересенИскрено се надевам дека си у право али знак прашање се сите конкуренти на Сити.
Си викам дека Салах ќе биди константен во следните кола и барем ако не дава голој ќе има асистенција па ќе носи поениЌути и Де брујне е повреден до зима, чекам утре Арсенал да игра па да мењам.
Неделава ме убија Салах го ставив капитен он не мрдна, али он ми донесе па највеќе бодови.
Не би требало, за ова коло само тој е спасот.@dantemkd прогноза за Халанд денес? Ќе остани пак со 1 поен?![]()
Уште му оди тешко на ХаландСо Шефилд играат да го еба 5 че им даде.
Иначе кого ставам заменик капетан того не му иде оваа коло, каков баксуз сум.![]()
Уште не зема поени според планот. И вчера само еден гол, ниту асистенција немашеБеше прашање само кое коло ќе експлодира, немаше друг сомнеж.
Битно е да носи поени секоја недела подобро е константни поени одколку поени на секоја 2 или 3.Уште не зема поени според планот. И вчера само еден гол, ниту асистенција немаше