Многу јасно дека 12ката треба да е залепена за дното, ама од долу дали 7ката треба да ја допира 12ката. пошто во ситуацијава од DJlsb ја допира.. за 2 мин имаш слика како е кај менеНе треба така, мора 12-ката да биде прилепена до дното. Можеби кога ќе го зашрафи, ќе се набие. Затоа напишав да зашрафуваш многу силно (прво напишав крвнички, но го избришав за да не го скршиш :hay.
Многу јасно дека 12ката треба да е залепена за дното, ама од долу дали 7ката треба да ја допира 12ката. пошто во ситуацијава од DJlsb ја допира.. за 2 мин имаш слика како е кај менеНе треба така, мора 12-ката да биде прилепена до дното. Можеби кога ќе го зашрафи, ќе се набие. Затоа напишав да зашрафуваш многу силно (прво напишав крвнички, но го избришав за да не го скршиш :hay.
Поминаа 18 минза 2 мин имаш слика
На ова растојание мислев...Не треба така, мора 12-ката да биде прилепена до дното. Можеби кога ќе го зашрафи, ќе се набие. Затоа напишав да зашрафуваш многу силно (прво напишав крвнички, но го избришав за да не го скршиш :hay.
Кои пуканки?@krema Професоре, како пуканките?
Кои пуканки?![]()
На сончоглед сум денесПа што ги јадеш додека следиш филм. :hay:
DJlsb во ревју за кајфун стандарден, кога го поставува штрафот заедно со инсулаторот оддолу, се познава малку дека кога ќе притисни, инсулаторот излегува до позитивниов пин од делрин, фактички тие допираат, што кај мене не е случај.
Кај мене го дава 120$!"Лапајте" дур има
S-Body Vapedroid C1D2 DNA 75 watt.
70$
Original SBODY C1D2 DNA75W TC Mod Original SBODY C1D2 DNA75W E Cigarette TC Mod-120.00 and Online Shopping | GearBest.com Mobile
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 32GB INTENSO TWIST LINE, USB-A&USB-C, 3539480
570,00 ден
MOUSE RECEIVER USB A4TECH, for A4TECH/F-STYLER, Black, RN-10D
320,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 BLACK (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A1
4.030,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C1 Pro 8K QMK/VIA TKL RGB HS Keychron Super Banana switch, C1PX-M4
4.030,00 ден