Работата е што сетот ми е со 2 е-цигари и со двете го имам истиот проблем кој се појави во исто време. Пробав ги сменив меѓу себе атомајзерите со батериите- истиот проблем. Имав резервни атомајзери ги сменив- истиот проблем. И двете батерии се потрошија и ги полнев 6-7 часа-истиот проблем. Апаратура да измерам напони и такви ствари немам.
Мислам дека се батериите она што го рече @Metuzalem кога као мислат дека се полни, но кога ќе пробам почнуваат да светкаат-сигнализација која мене ме асоцира на празна батерија. Кога беа тазе наполнети или кога ќе постојат малку првиот обид-два има некаква минимална пареа но потоа почнуваат да трепкаат. Пола шега, пола вистина -една кутија цигари испушив од нервози. Мислам дека го попушив
Најверојатно си во право. Првиот полнач што дојде со цигарата, цркна за 10 минути, среќа брат ми имаше еден ист таков (проверив input/output) од електронската цигара што ја купи пред 2 години оние најчкарт што беа од 200-300 денари од пазар, ама најверојатно и тој рикна. Исто мислам дека е битно да напоменам дека на батеријата имаше капка течност па може и тоа да е. Ебати среќатаДвете одеднаш да откажат скоро па невозможно, да не не ти полни полначот? Од по 3 дена траење на ич ми се гледа како невозможно. Планирај во иднина да инвестираш во еден мод за 18650 батерија со кик. Мене еден ми е на пат + полнач nitecore d2. Како што пишав погоре батерии од лаптоп се наоѓаат за џабе а се добри и очекувам дека ќе траат барем дупло од овие малецкиве.
Немој и телефонот да си го поебам уште тоа ми фалиprobaj stavi go usb kabelceto od polnacot na polnac od bilo koj mobilen treba da polni
MONITOR 14,5" CORSAIR XENEON EDGE PORTABLE, LCD, 2560 x 720, HDMI, USB-C DP, Black, CC-9011306-WW
16.680,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 4x male, White, ZUAD-1633
380,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, Black/Walnut, CC-9011340-WW
9.850,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 32GB INTENSO TWIST LINE, USB-A&USB-C, 3539480
570,00 ден
OD DVD RW SATA ASUS DRW‑08D6MT, Black, 90DD0340-B19000
1.960,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден