Со среќа да си го користишMi stigna i mene AIO-to go zemav sabajleto stanav po nego haha
Morav da kupam obicna tecnost i ic ne me bendisa nema mnogu vkus inace ono si raboti odlicno![]()
Со убаво да те служи опремаваКе дадеме бе зашто да не. xD изузетно е добра.
Порано ми имаат стигано повеке работи без код за автентификација од фастеч најчесто на танкови (имаа некој проблем) во последно време се ок.Му се случило на некој да му стаса пратка со одлепен код за автентичност? Нарачав endura prism tank, и на кутијата очигледно е дека е одлепена налепницата на која треба да стои кодот. Незнам дали да се бунам во фастек, имам и докази, ама незнам дали вреди да се расправам :/
Испратено од Redmi Note 4 преку IT.mk форум апликација
Со среќа нов танк!Стигнал контењерот од Кина, денеска сите во пошта. Како шо е ред да се пофалам и јас, како викаат “ако онадиш и не се пофалиш исто како да не си онадел”
Погледнете го атачментот 65564
Сега ќе ја спастрам па ќе пишам импресии
@mankanos ајде со среќа нека е
@shitpost101 стигнаа значи, супер, одличен избор!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Модот е Smoant Cylon ист како на @Ace Lud. А танкот OBS Engine 2Ако е се во ред, оти да се буниш?
Мики, Шарло за течности многупати се покажале и докажале како кувари но и како фер дечки, што е за мене побитно.
Аце, Фис, со здравје да вејпате ( вака официјално)
Сиренета мислам дека може да се стави вишак памук кај каналите за да дихта ако моташ на 2 мм, не би требало да има проблем.
Аце што е модот?
Голема благодарност до Фис за услугата.
Еден од подобрите што е без дна или јихи или кој и да е расен чип. Изработка, мени и функција 10 од 10Изгледа доста робустно и оздржливо
Фала дечки!
Прв билд и малку се намачив29 AWG кантал 2,5мм, 7 намотки, spaced, излезе 1,7Ω, го ставив во каналите и излезе дека е кус и не ги покрива двете крајни дупчиња комплетно (дури може и да речам дека не ги покриваше ич). Свиткав уште еден грејач со плус уште една намотка и излезе 1,94Ω, пак некако кус ми личеше (си бара уште една намотка) го викував без проблем (во споредба со кајфунот каде каде полесна е целата постапка). Си бара подолг грејач во однос со прајмот, решение или да пробам со 28-ца (линк од билдот на steam-engine) или грејачот да биде со поразделени намотки.
Аромата е супер, малку пооштра, поизразен троут хит, паралелно со Прајмот (во двата РУ4), прајмот дава посладуњаста арома. Влечењето е помазно, нема пуцкетање, клокотење, свирење и нема течење (и со Прајмот немав течење воопшто до сега). Се на се изработката е екстра, сите штравчиња, гвинтови, целиот склоп е врвно изработен и функционира безпрекорно (барем во овие пола саат). Цугот е тесен (потесен од Прајмот) прав МТЛ и го терам на првото дупче. Единствена замерка е што долната гумичка беше притисната со стаклото и кога го расклопив се одлусна парче од гумичката (не поголемо од 2мм), ама нема никакво влијание врз работата. И @gokica не, не сум пишман што го нарачав
напротив!
Да не планира некој да прави "мала" нарачка од Фаст па да искомбинираме со едно Доги (10.39$) па да извадиме пратка со тракинг да не го нарачувам кучето само(или да изнаставам работи што не ми се требни во моментов)
Одамна не сум направил коил со $3.44 Kuro Koiler Wire Coiling Tool + 3-in-1 Screwdriver Kit - black / aluminum / 3.0mm + 2.5mm + 2.0mm winding rods at FastTech - Worldwide Free Shipping
![]()
Испратено Од Централна Македонија