Skopski4Ever
hello world
- 3 април 2017
- 71
- 130
@fis 1976Eве еден мод (додуша цел кит е) за @MikickoHC пошто се жалеше дека парче ги правел модовите, овој ќе трае далеку подолгоа и гарант го нема у колекција @Metuzalem @Maki_SM @Ace Lud ?

Конечно 250ц го шипнаа денес. Ај нека е за арно.
BTW дали сквонкер е ултра подобро од кајфун на пример (за МТЛ нормално)?
Прво шо ми падна на памет беше "ајјј ѓеј, прв ќе се исчаламит"
Тргнато е стап... Требаше денес ама ми напиша "сажељавам за вас, +14 дена"Ааа за чалам шо ме бараш. Прв чаламџија во маало па и пошироко сум.
Ако е за утеха не е битно кога го шипнале туку кога стасалоА штом дојде ќе има фотка обавезно. Уште без батерии така голо босо.
Ама и твоето сигурно е тргнато денеска или порано. Истата фабрика е по се изгледа.
BTW дали сквонкер е ултра подобро од кајфун на пример (за МТЛ нормално)?
Тргнато е стап... Требаше денес ама ми напиша "сажељавам за вас, +14 дена"
Еден другар вели "Ако не се исчаламиш... шо живееш".
Мајмунска работа.![]()
Не е баш ултра подобро, но најчесто е подобро. Нели, зависи што мајстор си и како ќе го направиш сетапот, со сквонкер (дрипер) имаш повеќе можности за билдање (различни сетапи - хоризонтални, вертикални, поблиску, подалеку, поголеми, помали намотки... во еден ист дрипер), а и најчесто дава подобар вкус затоа што грејачот е поблиску до устата (не се губи пареата, безвезе да кондензира по ѕидови, оџаци,парапети, дограми:hay. Од индексот: предности на дриперите . Сквонкер е само дрипер со дупнат пин, а со сквонкањето се губи или намалува мааната на дриперите што треба често да ги полниш.
хехе,Прилепчанец...
Визионердобро ќе беше да има субфорум 4-5 теми за цигариве, за 2-3 години тука ќе има постови колку пола ит форум