Конкретно мојов полнач е 3.7$^ Браво за идејава и полначов. А баш се мислев како да ги пренаменам моите МЈ1 батерии.![]()
We will have the holiday from January 24, 2017 to February 2, 2017, 10 days. All services resume on February 3, 2017 at 9:30am Hong Kong Time.
Само толкуKolede Lede
Sent from my C6603 using Tapatalk
за оволку нема подароци.
има вакви полначи со 2-3 батерии ?Конкретно мојов полнач е 3.7$
(мислам вреди 250.денари, релативно малецок за у ташничка)
http://m.gearbest.com/chargers/pp_272183.html
А LG MJ1 и Sanyo 18650GA се ѕвер.
3500.mah.
го полниш One+3 една "тура" без проблем
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Па тој го имаш на првиот пост што ти го пишавима вакви полначи со 2-3 батерии ?
Овој на пример ?
DHL Zone 2:На пример овие Пољаци. Треба само да се види за шипингот (се спомнува ДХЛ, а не ми дава да проверам додека не се регистрирам).
Јас разгледував за мене, но за специфична потреба (што поголем капацитет на течност, а тоа и така се совпаѓа со „озбилноста“ на уредите - помалите се играчки) и во крајна конкуренција (ова беше во октомври) влегоа овој (продавачот ми рече дека можам да доплатам 2 фунти за тракинг) и овој (си има тракинг).
Потоа ми текна да споредам со Фастек и излезе дека цените (со попуст) се еквивалентни на оние на Ебај :hay:, кога ќе земеш предвид расправање со разни продавачи, шипинг и тракинг и слично. На Алиекспрес не ни гледав многу.
Од Фастек, овој ми изгледаше за најевтин употреблив (но мене не ми вршеше работа поради малиот капацитет), само што нема корпа (требало да не се допираат деловите до металот на куќиштето, односно да не лежат на дното; може да се употреби кутија за сапун или пластична цедалка). Пикирав сличен на Ебај :hay: и овде излезе поевтин (со попуст + бесплатен шипинг/тракинг).
Овој е единствен од сите овие што се приближува до полупрофесионална употреба, но не овој (USA штекер е), го ставам само да ја видиш формата, на Ебај :hay: (можеби и на Али) барај 1-литарски со ваков облик, но ќе биде скап, а и шипингот поради тежината.
Јас го зедов овој, но уште не сум го испробал како работи, ни да му го направам тестот со фолијата, маана му е што тајмерот оди само до 8 минути, но ќе се живее со тоа. Упатството е на кинески, ама нема голема потреба од него.
Прочитај го и ова.
Можно е пак да има голем попуст за Кинеска нова година на Фастек.
Јас разгледував за мене, но за специфична потреба (што поголем капацитет на течност, а тоа и така се совпаѓа со „озбилноста“ на уредите - помалите се играчки) и во крајна конкуренција (ова беше во октомври) влегоа овој (продавачот ми рече дека можам да доплатам 2 фунти за тракинг) и овој (си има тракинг).
Потоа ми текна да споредам со Фастек и излезе дека цените (со попуст) се еквивалентни на оние на Ебај :hay:, кога ќе земеш предвид расправање со разни продавачи, шипинг и тракинг и слично. На Алиекспрес не ни гледав многу.
Од Фастек, овој ми изгледаше за најевтин употреблив (но мене не ми вршеше работа поради малиот капацитет), само што нема корпа (требало да не се допираат деловите до металот на куќиштето, односно да не лежат на дното; може да се употреби кутија за сапун или пластична цедалка). Пикирав сличен на Ебај :hay: и овде излезе поевтин (со попуст + бесплатен шипинг/тракинг).
Овој е единствен од сите овие што се приближува до полупрофесионална употреба, но не овој (USA штекер е), го ставам само да ја видиш формата, на Ебај :hay: (можеби и на Али) барај 1-литарски со ваков облик, но ќе биде скап, а и шипингот поради тежината.
Јас го зедов овој, но уште не сум го испробал како работи, ни да му го направам тестот со фолијата, маана му е што тајмерот оди само до 8 минути, но ќе се живее со тоа. Упатството е на кинески, ама нема голема потреба од него.
Прочитај го и ова.
Можно е пак да има голем попуст за Кинеска нова година на Фастек.
Пошта се на одмор така рекоа вчера на вести - немале парно.Не знам за вас ама има некој дилеј во пратките, од 22 чекам пратка од фастек преку хк.
Ептен ми праи мерак ова ехово само тоа што е широко многу ме кочи ке треба и мод некој широк после да зимам, ако го стаам на istick-ov power 80w ке изгледа смешно е сеа ај што да праам.Еве едно ревјувЧе за iJoy eXo RTA и eXo XL
Знам дека @dim na struja го мерка
(Бајаги "дебелко" атомизерче)
View: https://youtu.be/8UH2H6t5-NQ
Sent from my iPad using Tapatalk
NB 2-SCREEN MONITOR 13.3" EXTRALINK S350, IPS FULLHD
21.850,00 ден
MOUSE WIRELESS USB XIAOMI COMFORT EDITION, 2.4GHz, BLACK, XMWXSB04YM
760,00 ден
MB 1700 H610M-HVS/M.2 R2.0 ASROCK, 2xDDR4 3200MHz, M.2, VGA,HDMI, PCIex16 4.0, 1xPCIex1, 4xSATAIII, 2xUSB3.2Gen1, Gigabit LAN, H610M-HVS
3.840,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL MINI HAMA RAGE EXODUS 760 RGB LED 60% w/palm rest OUTEMU Red switch , Black, 217828
2.580,00 ден
NB 2-SCREEN MONITOR FOR LAPTOP 15.6" EXTRALINK T01, IPS FULLHD,USB TYPE C&MINI HDMI
20.230,00 ден
PUMPA ELEKTRICNA EXTRALINK w/3 nozzles
530,00 ден