dim na struja
hello world
- 23 март 2016
- 283
- 291
Excuse me, what time is it?
It's time for vaping
View: https://youtu.be/TM0wJ61DzvI
Sent from my A7 using Tapatalk
It's time for vaping

Excuse me, what time is it?
It's time for vaping
View: https://youtu.be/TM0wJ61DzvI
И ја би ако иде у пакет....Го купувам. Сосе Зофи ако и таа оди во пакетот.
аромите 70% ми се Capella, имам нешто и од MT BAKER и TFA.Ацооо све ти од капела или ... ?
Проба со нов греач? Мене повеќе ми мириса на здосадена течност а ако со нов греач не ги осеќаш и другите ароми тогаш или имаш vapors tongue или куварот ти ги згрешил, трето нема.Го изгуби вкусот ендурава после 4-5 дена сигурно изгоре грњјачот?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Проба со нов греач? Мене повеќе ми мириса на здосадена течност а ако со нов греач не ги осеќаш и другите ароми тогаш или имаш vapors tongue или куварот ти ги згрешил, трето нема.
Од каде батерите ?
18.25усд во комплет така беа од каде што ги нарачавЧестички.
Колку ти излезе кјубоидот?
@Saso Trpenoski Сите ќе ти вршат работа. Инокинот го сметам како најдобар, стара фирма со традиција која немала утка никогаш. И ВуПу е солиден. Коцката има некои ограничувања (што не ти се важни и нема да ти прават разлика - нема температурна контрола, интерфејсот е упростен и трокира при крај на батерија при големи вати), но сепак му доаѓа како втора лига во однос на другите два.
Спореди димензии, тежина и капацитет (mAh), сите тие податоци ги има во линковите што си ги пуштил (првите два се слични по се`), можеби изгледај некое видевце и реши.
Случајно или не, по цена се наредени како што би ги препорачал (земајќи ја предвид и разликата меѓу нив) - поскапо е подобро, и колку што е поскапо, толку е подобро.![]()
Одма земи си нов атомизер, ќе имаш мака со спитбек... јас го користев.... дава многу добра арома ама и многу добар спитбек прави.18.25усд во комплет така беа од каде што ги нарачав
Испратено од DRA-L21 преку IT.mk форум апликација
Не го користам него Melo 4 користам за брзо Melo 5Одма земи си нов атомизер, ќе имаш мака со спитбек... јас го користев.... дава многу добра арома ама и многу добар спитбек прави.![]()
![]()
Испратено од SM-J400F преку IT.mk форум апликација
GAMING CHAIR NOBLECHAIRS HERO, BLACK/BLUE NBL-HRO-PU-BBL
32.990,00 ден
CE SMART EXTRALINK HOME C1 COFFEE SCALE, LED Display, Timer up to 100min, 0.1g precision, Max 3kg, Black, EX.32266
1.130,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, BLACK, ACFAN00323A
1.350,00 ден
FLASHLIGHT EXTRALINK, EFL-1031 ODIN 10W LED 400LM RECHARGEABLE BATTERY
720,00 ден
PAINTING ART SET FOR CHILDREN EXTRALINK (88 pieces) PINK UNICORN
1.430,00 ден
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro REVERSE, 3-Pack, 500-3000 RPM, BLACK, ACFAN00332A
1.560,00 ден