dim na struja
hello world
- 23 март 2016
- 283
- 291
Excuse me, what time is it?
It's time for vaping
View: https://youtu.be/TM0wJ61DzvI
Sent from my A7 using Tapatalk
It's time for vaping

Excuse me, what time is it?
It's time for vaping
View: https://youtu.be/TM0wJ61DzvI
И ја би ако иде у пакет....Го купувам. Сосе Зофи ако и таа оди во пакетот.
аромите 70% ми се Capella, имам нешто и од MT BAKER и TFA.Ацооо све ти од капела или ... ?
Проба со нов греач? Мене повеќе ми мириса на здосадена течност а ако со нов греач не ги осеќаш и другите ароми тогаш или имаш vapors tongue или куварот ти ги згрешил, трето нема.Го изгуби вкусот ендурава после 4-5 дена сигурно изгоре грњјачот?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Проба со нов греач? Мене повеќе ми мириса на здосадена течност а ако со нов греач не ги осеќаш и другите ароми тогаш или имаш vapors tongue или куварот ти ги згрешил, трето нема.
Од каде батерите ?
18.25усд во комплет така беа од каде што ги нарачавЧестички.
Колку ти излезе кјубоидот?
@Saso Trpenoski Сите ќе ти вршат работа. Инокинот го сметам како најдобар, стара фирма со традиција која немала утка никогаш. И ВуПу е солиден. Коцката има некои ограничувања (што не ти се важни и нема да ти прават разлика - нема температурна контрола, интерфејсот е упростен и трокира при крај на батерија при големи вати), но сепак му доаѓа како втора лига во однос на другите два.
Спореди димензии, тежина и капацитет (mAh), сите тие податоци ги има во линковите што си ги пуштил (првите два се слични по се`), можеби изгледај некое видевце и реши.
Случајно или не, по цена се наредени како што би ги препорачал (земајќи ја предвид и разликата меѓу нив) - поскапо е подобро, и колку што е поскапо, толку е подобро.![]()
Одма земи си нов атомизер, ќе имаш мака со спитбек... јас го користев.... дава многу добра арома ама и многу добар спитбек прави.18.25усд во комплет така беа од каде што ги нарачав
Испратено од DRA-L21 преку IT.mk форум апликација
Не го користам него Melo 4 користам за брзо Melo 5Одма земи си нов атомизер, ќе имаш мака со спитбек... јас го користев.... дава многу добра арома ама и многу добар спитбек прави.![]()
![]()
Испратено од SM-J400F преку IT.mk форум апликација
BACKPACK HAMA GENUA BACKPACK BLACK capacity 14L (15,6" LAPTOP), 216597
800,00 ден
GAME SONY PLAYSTATION 5 Slim Blu-Ray Disk Edition 1TB + Fortnite Flowering Chaos
39.990,00 ден
NB 2-SCREEN MONITOR 13.3" EXTRALINK S350, IPS FULLHD
21.850,00 ден
MB 1851 Z890 ASUS ROG MAXIMUS Z890 APEX, 4xDDR5 9600MHz(OC), 2xPCIex16 5.0, 1xPCIex4, 1xPCIex1, 4xM.2, 4xSATAIII, DP, 5GbE LAN, 90MB1IP0-M0EAY0
39.310,00 ден
PHONE CHARGER XIAOMI TURBO CHARGING (USB-A) 45W, charging cable not included, BHR07SLEU
790,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft 20th Anniversary XL 900x420x4m
1.690,00 ден