Saso Trpenoski
hello world
- 21 мај 2019
- 126
- 136
Некој линк на али за грејачи за ендура 22 проверен
Sent from my iPhone using Tapatalk
Има и со top fellДајте на фастек линкови од KF Lite и KF Prime од кои сте задоволни. Дали има KF Lite со стакло?
BF SS316 clapton head 1.5ohm(5pcs)
Дан знајт некој кј да најдам вакви, овие би требало да одговарет на аио
Прав е Метузалем, не се добри за АИОто, тешко загрева, треба да смениш начин на тргање/влечење, батеријата лом...
Прави разлика како е греачот направен, 0.5 има поголем отвор и пушта повеќе воздух, тој е како за рестриктивен ДТЛ, земи си 0.6, то е то, тие од 1ом исто не ги бива.Ок фала дечки ќе земам од нормалните 0.6 или 0.5 не знам дали прајт разлика
Јас имама и Prlime и Lite од YFTK и од двата сум задоволен, на Prime-от и после година дена се фабричките гумички и немам никакви проблеми до сега, ни течење при полнење ни со air flow-от.Дајте на фастек линкови од KF Lite и KF Prime од кои сте задоволни. Дали има KF Lite со стакло?
Има тракинг бројче, под границата од 25 долари можеш да доплатиш нешто ситно (1,5 или 2 долари) за тракинг, или да наполниш со уште нешто до 25 долари.
Не знам дали доаѓа со продолжетокот, кој би бил корисен поради две работи: големиот капацитет и уште малку да го извиши танкот, на некои им е жешко кога е низок.
Јас имама и Prlime и Lite од YFTK и од двата сум задоволен, на Prime-от и после година дена се фабричките гумички и немам никакви проблеми до сега, ни течење при полнење ни со air flow-от.
Edit: Мислам дека Lite-от нема да те бендиса тебе, вејпот е доста потопол од Prime-от
, sabajlinava mi stigna novata pratka so aromi, nikotin i VG....btw bananava na Capela e dosta dobra
Malku da isprovociram![]()
, sabajlinava mi stigna novata pratka so aromi, nikotin i VG....Погледнете го атачментот 76433
Испратено од SM-J400F преку IT.mk форум апликација
Џоа војска построено, ајде убави манџи да си зготвиш.Malku da isprovociram
Вадиш батериите и ги ставаш во полнач за батерии, друг начин не гледам.
Полниш 4 а 5-тата ја чуваш како резерва за на крај