Колку идат тие пари ?Продавам 0.3703 BTC за кеш.
83 еврињаКолку идат тие пари ?
тешко некој со здрав разум да продава на оваа ценаКупувам BTC .. ПП
на некој му се продаваат на некој му се купуваат.тешко некој со здрав разум да продава на оваа цена
префрли од новчаникот, другчие не знамна некој му се продаваат на некој му се купуваат.
најлесно како да напрам депозит на некоја берза? си пробал?
има што да се копа,дојди со мене денеска ќе научишIdi leto a mene mi se kopat paricki ! A nema sho da se kopa.
сакаш LTCКупувам BTC, еден, еденипол-два, контакт-пп
Друже прочитај си приватни пораки ако ти стигнало ти пуштив понуда ако си заинтересиранКупувам BTC, еден, еденипол-два, контакт-пп
друже прочитај го ти оваДруже прочитај си приватни пораки ако ти стигнало ти пуштив понуда ако си заинтересиран
Фала друже во тек сум и јас работам со биткоин цело време и со други e currency, биткоин секаде го пикаат ама стана неисплатлив во послдно време имаше фабрики кои специјално го копаа додека беше по 1000 долари и 600 долари ама сега како падна нагло има дуги e currency кои ќе го уништат според мене и стануваат се по популарни од него сепак ова е мое мислење.
Денес во рок од 20 минути се стркала LTC-то... Пуффф пукна балонот.сакаш LTC
прати малку на берзата да видиш како рипа секој ден по 1$
Кога ќе биде како што беше 600 до 1200 долари тоа е биткоин за мене а не од 1200 на 200 и 150 го унаказијаА биткоинот расте и расте
Cryptsy ми даде нога денес. Баш кога беше најинтересно ја тргнаа опцијата за менување од BTC во LTC. Изгледа се плашеа да не банкротираат.Абе радувајте се вие што така варира
така се прават парички без пот од 100 можеш 1000 да ги направиш со добра математика
Ептен ме плаши кога ќе видам дека има руско знаме а е поврзано со финансии, а и непреведени делови стојат на руски. Да не ми ги земат парите овие?Овие последни 3-4 дена обртот на ЛТЦ е 3 пати поголем од БТЦ на сите менувачници, се чека цена над 10$ на другиот скок
@Chiller за трговија со ЛТЦ најстабилна менувачница ти е btc-e