Pane24
Mariovec
Ремек дело !
ОК, импресиите ќе бидат во наредна прилика, вечерва не сум во состојба да пишувам
Само ќе кажам дека @InSides , @FiC DoGG и уште неколку луѓе создадоа “од нула” според мене ремек дело кое што изгледа и звучи ненормално добро.
Дечки, респект и огромна благодарност за посветеноста и ентузијазмот што го имавте во текот на целата година додека се заврши проектов.
А сега, повелете неколку брзи слики од денеска:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Што да не дружат, ќе банркотирам.. Вискито од нас, да поминеме на една сесија слушање? @igor_xxxx :blush:Секоја чест на @InSides и @igor_xxxx. Гејчиња сте што нејкете да ме дружите али ок е, барем вака на слики ве гледам дека си уживкате и се радувам за вас а солзите по лице ми се солзи радосници :|
Што да не дружат, ќе банркотирам.. Вискито од нас, да поминеме на една сесија слушање? @igor_xxxx :blush:
Секоја чест на @InSides и @igor_xxxx. Гејчиња сте што нејкете да ме дружите али ок е
Што да не дружат, ќе банркотирам.. @igor_xxxx :blush:
Ќе те замолам доколку можеш за резидентниот слеп чоек на форумов да ги опишиш сликите, вака само филмови си правам во умот![]()
Ќе те замолам доколку можеш за резидентниот слеп чоек на форумов да ги опишиш сликите, вака само филмови си правам во умот![]()
Секоја чест на @InSides и @igor_xxxx. Гејчиња сте што нејкете да ме дружите али ок е, барем вака на слики ве гледам дека си уживкате и се радувам за вас а солзите по лице ми се солзи радосници :|
Што да не дружат, ќе банркотирам.. Вискито од нас, да поминеме на една сесија слушање? @igor_xxxx :blush:
@InSides , може?![]()
p.s. кај се најдовте бре сите high society миљардери
Затоа пишав миљардери, а не милијардери (маалски сленг од времето кога некој ќе купеше нешто што е малце различно - на пример опел кадет - "ејјјј овој бил миљардер").Сиромаштија. Милијардерите не трошат пари на ова. Затоа се милијардери.![]()
И сега најбитното, пее ли?
Но, не е дека сте баш сиромаштија, не оди во крајност и ти.
Еден Denon стотројка сам по себе е прилично скап...
Ејјјј другар, ок, батали, извини што воопшто навлегов во ваква дискусија, my bad. Немам намера нит амбиција да се надмудрувам.За жал (или за среќа, зависи од погледот) хипербола е една од ретките стилски фигури кои природно ни доаѓаат како човечки суштества.
Ова беше само (ќе се сложиш, релативно слаб) обид да ти се обратам на шегата со шега. Мислев дека смајлито на крај е доволна индикација.
15,990.00 денари, малопродажна цена.
Ефтин не е. Ефтин беше пред 10 години, пред да се развие цела индустрија на модификации поврзана со него, и Денон соодветно да се свести и ја триплира цената.
Ејјјј другар, ок, батали, извини што воопшто навлегов во ваква дискусија, my bad. Немам намера нит амбиција да се надмудрувам.
имаше слична изработка со четири алуминиумски ногарки, исто конусна форма...
да грамофон, со 4 ногарки, сигурен сум дека не е бил сон![]()
UPS 1200VA / 600W POWERWALKER VI 1200 SH, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120050
9.120,00 ден
CASE KOLINK ATX OBSERVATORY HF Mesh, 3x120mm fan, Black, PGW-CH-KOL-128
3.450,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 64GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA G2, BLACK, DTXG2/64GB
450,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
CPU AMD RYZEN 5 3400G, Quad Core, 4,2GHz 6MB s.AM4,Vega 11 Graphics , YD3400C5M4MFH TRAY
5.550,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден