Јас како фан на ајфон еве искрено ке ви кажам,едноставно 4.7 инчи екран е одличен за ракување,све што е под 4,7 е премногу мало и едноставно се губи во раката,иако ајфон веќе со години ја тераат оваа нивна стратегија на 4,7 инчен екран на обичниот ајфон не на плусовите,време е да се заменат екраните ако ништо друго барем на 5.1 екран.Ако следен ајфон го остават на 4,7 инчен екран ке изгубат многу корисници,едноставно на народот кој користи ајфон веќе му е здосадено од 4,7 инчен екран.
А за иосот и неговата затвореност како систем,само ке кажам дека повеќето членови се во право дека она што ејпл го нуди тоа мораш да го користиш,едноставно нема менување на икони,теми,рингтонови,значи збориме без џилбрејкови и триста си чуда.
Незнам што е проблемот што ејпл почна да вади толку многу абдејти на иос,веројатно почнаа да го буткаат иосот со вируси и багови,па сега ке имаме све поскоро и поскоро абдејти.Само ме фаќа страв да не го зезнат скроз како што тргнале така ми мириса.
А за иосот и неговата затвореност како систем,само ке кажам дека повеќето членови се во право дека она што ејпл го нуди тоа мораш да го користиш,едноставно нема менување на икони,теми,рингтонови,значи збориме без џилбрејкови и триста си чуда.
Незнам што е проблемот што ејпл почна да вади толку многу абдејти на иос,веројатно почнаа да го буткаат иосот со вируси и багови,па сега ке имаме све поскоро и поскоро абдејти.Само ме фаќа страв да не го зезнат скроз како што тргнале така ми мириса.