Отвораш веб јутјуб и горе десно имаш едно камерче кликаш на тоа и имаш аплоад видео. Или ако имаш веќе само копи пасте линкотСтигна ајфонот. Снимив unboxing, али не знам да прикачам YouTube линк. Може асистенција?
Отвораш веб јутјуб и горе десно имаш едно камерче кликаш на тоа и имаш аплоад видео. Или ако имаш веќе само копи пасте линкотСтигна ајфонот. Снимив unboxing, али не знам да прикачам YouTube линк. Може асистенција?
Мислев видео линк на форумов, видеото е веќе прикачено на YTОтвораш веб јутјуб и горе десно имаш едно камерче кликаш на тоа и имаш аплоад видео. Или ако имаш веќе само копи пасте линкот
Од каде нарача маска фолија линкови ако може фала.Ајде. Фала за помоштаView: https://youtu.be/WjS5ymtWtM8
Фала тиБидна.
Честито нека е.

Од Амазон.де и Алза (Чешка)Од каде нарача маска фолија линкови ако може фала.
Одлично со здравје да се служиш.Фала ти
Мислењето е автоматски споено:
Од Амазон.де и Алза (Чешка)
Spigen iPhone 13 case
ESR Screen Protector 3 pack
FIXED Slim AntiUV Clear Case
Ајде. Фала за помоштаView: https://youtu.be/WjS5ymtWtM8
Се извинувам шо сум ќор.
Шо е тоа dialer assist?
Ако во именикот броевите ти се зачувани во локален формат (07х хххххх), кога одиш туѓина и сакаш да свртиш на некој број, автоматски додава +389 односно што треба за да завртиш дома.Шо е тоа dialer assist?
Ако во именикот броевите ти се зачувани во локален формат (07х хххххх), кога одиш туѓина и сакаш да свртиш на некој број, автоматски додава +389 односно што треба за да завртиш дома.
Не е тоа друже.
Различен формат дава како на сликите погоре.
Кај мене е на пример се поврзано.
Погледнете го атачментот 105837
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Тоа е намената на таа функционалност, која постои уште од времето на Нокија, Ериксон и компанија. Можеби Ејпл нешто прилагодил или видоизменил, тоа не знам.Не е тоа друже.
Различен формат дава како на сликите погоре.
Кај мене е на пример се поврзано.
Погледнете го атачментот 105837
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Тоа е намената на таа функционалност, која постои уште од времето на Нокија, Ериксон и компанија. Можеби Ејпл нешто прилагодил или видоизменил, тоа не знам.
Од сликите што си ги пратил, ама баш ништо не може да се заклучи.
Edno prasanje moguce li e da slusas youtube so zaklucen iphone ili mora da se kupuva toj premium ili kako i da e prv pat koistam vakvo telefonce pa ne znaam .
Fala ti za odgovorot
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND LITE NEXT LEVEL RACING, UP TO 55" NLR-A020
7.250,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH BRIO 705 BUSINESS GRAPHITE 4K/60fps, USB-C, Graphite, 960-001530
14.760,00 ден
MOUSE WIRED A4TECH Bloody Gaming, L65 Max Honeycomb , RGB, USB, 12000CPI, Black
990,00 ден