Се препородив и јас...од 19 инчи коцка монитор на 24 инчи 75hz 16:9Јас моментално користам 24 инчен монитор 75hz и топ ми е претходно користев 19 инчи и коа преминав на 24 ми беше огромна разлика мене лично ми е доволно може само да земам со подобар панел и 240hz инаку да земам 27 инчи тешко..![]()
За музика на пример - фл студио супер си изгледа на 1080п - филмови исто - па и гејмање со послаба картица на 100хц - може зошто да не.Се надевам никој не бара 27" со Full HD резолуција затоа што очите ќе му бидат ко да љупи кромид од седење пред монитор.
а овие што играат цс го на 27 со хд реди како на што им се очите?Се надевам никој не бара 27" со Full HD резолуција затоа што очите ќе му бидат ко да љупи кромид од седење пред монитор.
а овие што играат цс го на 27 со хд реди како на што им се очите?
Значи секој ден по 3000 ден производ ако купам - 1000ден ваучер ?.![]()
Sent from my M2101K9G using Tapatalk
Струга кога?.![]()
Sent from my M2101K9G using Tapatalk
Струга е забацано место не очекувај чудаСтруга кога?
Најверојатно ќе добиваш одобрување за замена или враќање пари, ако нема некој траг од удар/вода. Во салон не можат да ти одобрат тоа затоа е пратен во сервис.Здраво,
Купивме мобилен телефон од анхоч за поклон. Самсунг А14 поточно. Телефонот беше стар 1,5 дена. Беше само на полнач и толку не беше користен. Денес забележав дека има мртов пиксел на екранот и го вративме во салонот.
Телефонот е пратен на сервис и на мислење дали ќе добиеме нов уред.
Дали некој имал слично искуство или дали знај која е процедурата понатаму од прва рака?
Во налогот напишаја траги на користење оти бил фаќан со прсти и гребаница на камера иако немаше според мене. Требаше да сликам ама тешко дека ќе се гледаше нешто на камера.Најверојатно ќе добиваш одобрување за замена или враќање пари, ако нема некој траг од удар/вода. Во салон не можат да ти одобрат тоа затоа е пратен во сервис.
Стандард практика е тоа, секој телефон што е купен има одма траги на користење. Тоа е за продавачот да биде заштитен, има секакви глупости што се дешават, прва рака искуство како поранешен вработен во Анхоч ти кажувам.Во налогот напишаја траги на користење оти бил фаќан со прсти и гребаница на камера иако немаше според мене. Требаше да сликам ама тешко дека ќе се гледаше нешто на камера.
Во случај да кршат клечки ќе се консултирам со инспектор. Ама еднаш да видам шо ќе кажат.
Врати го зашто не ти врши работаАнхоч никогаш повеќе!!
Денеска купен усб стик со протокол 3.2
Брзина на write очајна како на 1.0 усб
Гледајте.
Се јавив кај нив ми рекоа треба да е толку брзината, демек толку требало да биде ???
па нели е протокол 3.2 ?
Тестирав на три различни компјутери со УСБ порт 3.1
Не сакаат да ми го сменат , амбалажата била скината при отварање , па како да го отвориме стикот кога е во такво пакување направено.
Не ми е јасно како ги лажат луѓето со вакви шкарт производи , абе аман за 290 денари ли дојдовме ?? Да ги прават будали своите клиенти, цел живот купувам кај нив.
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL CORSAIR K65 PLUS RGB LED 75% NLX RED (Wired+2.4GHz+Bluetooth), Black, CH-91D401L-NA
9.230,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020293-EU
8.450,00 ден