Диета на база на ананасsigurno go zema od ananas samo za na temava da se pofalis deka pocna da bildas
Диета на база на ананасsigurno go zema od ananas samo za na temava da se pofalis deka pocna da bildas
Ананас диета: Се јади освен АнанасДиета на база на ананас![]()
Не е добра цената да знаеш дека е за едно парче овие монитори не доаѓаат во парДолго време меркам некој вакви мали монитори, неколку другари поупатени во аудио светот ми ги препорачаа баш овие, според нив зделкава била ептен добра и за парите не се наоѓало подобри монитори, па еве и ја да ја споделам со вас,
Со дополнителен ваучер од -2000 денари излегуваат 10900 денари.
- ADAM Монитор Audio T5V Studio | Најголема онлајн продавница во Македонија | Ананас МК
Јас зедов Air fryer од Ананас, увозник комтрејд бешеКаде можат да се видот условите за гаранција на некој производ? Дали на пример кога купуваш нешто од Xiaomi - доаѓа од Mi Store производот? Бидејќи и тие исто така фигурираат како продавачи на исти производи со различна цена? Малку ми е збунувачко
Имаат поставено телефонски број на сајтот, звони им за се што те интересира, искрено изненаден сум колку добар customer support имаат (ко за Македонски сајт) ми беше потребна информација околу достава и ми рекоа "да провериме и ќе ве побараме за 10 мин" и замисли ме побараа и го решивме проблемот.Каде можат да се видот условите за гаранција на некој производ? Дали на пример кога купуваш нешто од Xiaomi - доаѓа од Mi Store производот? Бидејќи и тие исто така фигурираат како продавачи на исти производи со различна цена? Малку ми е збунувачко
Абе, за чудо, и јас имав позитивно искуство со телефонскиот број летоска, баш се чудевИмаат поставено телефонски број на сајтот, звони им за се што те интересира, искрено изненаден сум колку добар customer support имаат (ко за Македонски сајт) ми беше потребна информација околу достава и ми рекоа "да провериме и ќе ве побараме за 10 мин" и замисли ме побараа и го решивме проблемот.
![]()
Гејминг десктоп компјутери | Најголема онлајн продавница во Македонија | Ананас МК
Погледнете ги сите производи од категоријата Гејминг десктоп компјутери и купете онлајн, брзо и лесно. Голема понуда на производи и брза достава само преку Ананас МК платформата! Клик, бум, трас, Ананас!ananas.mk
За 33К, вреди компјутеров?
На секој продукт стои која продавница го продава, па по тоа и гаранцијата е преку истата. Ама може да се праша, и до сега сум немал лошо искуство со било кое прашање до контакт центар. Оние прозиводи кои се од „Ананас Шоп“ се купени од увозници па ги препродаваат (Некогаш и по поефтини цениКаде можат да се видот условите за гаранција на некој производ? Дали на пример кога купуваш нешто од Xiaomi - доаѓа од Mi Store производот? Бидејќи и тие исто така фигурираат како продавачи на исти производи со различна цена? Малку ми е збунувачко
Како што пробав јас последнно ваучерите сега не важат на производи кој веќе имаат попуст. Треба прозизводот да е по редовна цена па да искористиш ваучер...
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER Nova Pink
4.890,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft 20th Anniversary XL 900x420x4m
1.690,00 ден
UPS 1200VA / 600W POWERWALKER VI 1200 SH, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120050
9.120,00 ден
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, WHITE, ACFAN00324A
1.440,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, Black, CC-9011344-WW
6.130,00 ден