Дали ќе бидат проследени до Македонска пошта или ќе одат преку курир?Унгарска пошта ви е тоа
Дали ќе бидат проследени до Македонска пошта или ќе одат преку курир?Унгарска пошта ви е тоа
Ако се RR или RB преку курир, UB се преку пошта.Дали ќе бидат проследени до Македонска пошта или ќе одат преку курир?
So brzite kurirski posti samo AliExpress Standard Shipping stigat, eftinite opcii od Cainiao odat preku drugi mnogu pospori kanali.У задно време све што имам наручано преку Унгарска пошта, све ги чекам по 3 месеци плус.
Реков ајде ќе наручам да видим, пошто стигале за побрзо преку ЕЛС ама ништо... една едина пратка ми стигнала преку ЕЛС и толку беше...
Денеска ми стигна една преку Литванија, тие идат супер, за 23 дена, ама овие преку Унгарија.....
Имаше наназад дека некои иделе и преку елс. И мене што ми стигна таа тогаш за месец дена беше преку елс доставена до дома.So brzite kurirski posti samo AliExpress Standard Shipping stigat, eftinite opcii od Cainiao odat preku drugi mnogu pospori kanali.
UPDATE:Ќе си чекам да помине purchase protection и ќе му опнам еден диспјут, абе око не ми трепнува.
Се е ова во ред, меѓутоа зошто на крај е потребно плукање по Алиекспрес платформата во ривјуто кај продавачот кога веќе ти ги вратиле парите?UPDATE:
Па не ја завршил работата заради која што постоиСе е ова во ред, меѓутоа зошто на крај е потребно плукање по Алиекспрес платформата во ривјуто кај продавачот кога веќе ти ги вратиле парите?
Која работа?Па не ја завршил работата заради која што постои
Ако не ми го испочитува изборот од сам почеток на нарачката и ми го спопика, народски кажано, што друго да наведам во рувјуто? Да го пофалам што ми ја испрати нарачката за која сум одбрал авионска пошта и повеќе наплатено, а ја праќа со пошта за која не се наплаќа достава и згора на тоа, на 12 дена од истек на целиот процес на достава и purchase protection без мое барање ја пролонгира доставата за уште 40 дена!? Да се наведнам уште повеќе и да го раширам шупакот.Која работа?
Па не може платформата да го држи секој продавач за рака и да го контролира преку кој провајдер ќе го испрати пакетот. Затоа постои диспјут.
Што се однесува до пратката, излегла од Кина и е процесирана од нивната логистика во Унгарија. Ако има доцнење во Унгарска и наша пошта како тоа да го решат?
Испорака според договорот. Нека го затвори дуќанот ако не може да се држи до договореното па нема да има лоши ривјуаКоја работа?
Па не може платформата да го држи секој продавач за рака и да го контролира преку кој провајдер ќе го испрати пакетот. Затоа постои диспјут.
Што се однесува до пратката, излегла од Кина и е процесирана од нивната логистика во Унгарија. Ако има доцнење во Унгарска и наша пошта како тоа да го решат?
Се сложувам за продавачов. Имав и јас еден од кој што буквално ми пукна производ во рака по прво вклучување на 220V, па влечеше диспјут до крај со 0.0 понуди. На крај кога го прифатија уште ми пиша ви вративме пари, ќе ги добиете за неколку дена, оставете 5 ѕвезди ривју. Му одговорив да не глуми лудило и да не манипулира. Такви се, што да им правиш.Ако не ми го испочитува изборот од сам почеток на нарачката и ми го спопика, народски кажано, што друго да наведам во рувјуто? Да го пофалам што ми ја испрати нарачката за која сум одбрал авионска пошта и повеќе наплатено, а ја праќа со пошта за која не се наплаќа достава и згора на тоа, на 12 дена од истек на целиот процес на достава и purchase protection без мое барање ја пролонгира доставата за уште 40 дена!? Да се наведнам уште повеќе и да го раширам шупакот.
И јас го имам истото прашање, две пратки ми стојат Received by local delivery company, ама никаде не се појави пратката.ECSC00AAMK00.......
Дали ви имаат пратено пратка со ваков тракинг?
До сега ја следам пратката си патува, но на ниту еден од тракинг сајтовите не ми прикажа нов, друг тракинг број.
П.с се следи на сајтот од поштата со ваков тракинг?
Postal Ninja не ти го прикажува другиот број?Испраќа aliexpress батерија за телефон ?
Не, нема друго бројчеPostal Ninja не ти го прикажува другиот број?
Нема. Има бројче CNG.....и после како алтернативно бројче го дава тоа ECSC00AAMK00011348Postal Ninja не ти го прикажува другиот број?
И ја иам еден куп такви. Ако некој знае нека пише.И јас го имам истото прашање, две пратки ми стојат Received by local delivery company, ама никаде не се појави пратката.
Платив +11 долари за AliExpress standard shipping, пак ми испратија со тоа, не ти држи вода ова.Ќе ви стигне сѐ, само зависи кој шипинг сте го одбрале. Се што не е Алиекспрес стандард шипинг доцни и до 6 месеци, во спротивно пратките пристигнуваат за 3-4 недели.
отвори нова пратка за следење со тоа бројче ECSC00AAMK00011348, може да покаже нешто тоа нинџата... или во 17track.net за тоа бројче менувај кинески пошти... има милион кинески транспортери, ќе покаже некој нешто...Не, нема друго бројче
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, White, CA-9011261-EU
4.710,00 ден
NET ROUTER WIRELESS DUAL BAND AC1200 4G LTE CUDY LT500D, w/4 antennas, 1x WAN/LAN port, 3x LAN ports, LT500D
3.950,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C 3.2 Gen 2x2, Black, DD2-U3M2
4.980,00 ден
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, Black, 90YV0LG2-M0NA00
31.950,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден