Криптографија поинаку како ќе научиш?Слободно речете дека сум глуп, ама ништо не разбирам што пишува креаторов на темава, ниту тука ниту во приватни пораки. Апсурд е ваква тема да постои, според мене.
не човек јас мислам дека убаво напишав во приватна порака дали има уште нешто за омовиот закон еве тука ако може ќе напишам и ќе сватат сите што прашувам а темата ќе остане отворена за точни извори на знаење оти тоа на други сајтови и форуми е смеја од мене а и толерирам до некаде така да би сакал да биде разговор за темата,а ако некој мисле дека поинако да гласи нека го измени насловот,пошто македонскиот јазик е рацепен на кој знае колку диалекти и нејќам секакви зборови да се употребуват освен до некое ниво на литература колку се што се знае.Слободно речете дека сум глуп, ама ништо не разбирам што пишува креаторов на темава, ниту тука ниту во приватни пораки. Апсурд е ваква тема да постои, според мене.
Мислам дека треба да си го посетиш електроника.мк форумот, таму се постручни од нас и повеќе нерви имаат. Гледаш ние овде само нагаѓаме безвезе и немаш абер од нас.не човек јас мислам дека убаво напишав во приватна порака дали има уште нешто за омовиот закон еве тука ако може ќе напишам и ќе сватат сите што прашувам а темата ќе остане отворена за точни извори на знаење оти тоа на други сајтови и форуми е смеја од мене а и толерирам до некаде така да би сакал да биде разговор за темата,а ако некој мисле дека поинако да гласи нека го измени насловот,пошто македонскиот јазик е рацепен на кој знае колку диалекти и нејќам секакви зборови да се употребуват освен до некое ниво на литература колку се што се знае.
Сликата ако сака некој да ми каже ќе биде океј ако не... таа е
ПобедиСеди мирен да не ти го викнам @kloki да доаѓаш од Струга и да му умрежуваш цел стан бесплатно...
Како не те мрзеше прашалници 20 да црташ со глуфче ?не човек јас мислам дека убаво напишав во приватна порака дали има уште нешто за омовиот закон еве тука ако може ќе напишам и ќе сватат сите што прашувам а темата ќе остане отворена за точни извори на знаење оти тоа на други сајтови и форуми е смеја од мене а и толерирам до некаде така да би сакал да биде разговор за темата,а ако некој мисле дека поинако да гласи нека го измени насловот,пошто македонскиот јазик е рацепен на кој знае колку диалекти и нејќам секакви зборови да се употребуват освен до некое ниво на литература колку се што се знае.
Сликата ако сака некој да ми каже ќе биде океј ако не... таа е
За учење треба воља и потење газе. Овака тепање време по форуми и крајна несериозност или пак менување на теми едно по друго резултира со несериозност.Дечки што му го кршите филмот на детето до толку? Вие кога сте учеле електроника не сте ли расипале нешто на почеток? Со златни раце ли сте се родиле? Начитани ли сте влегле во вашата бранша?
Детето ако сака да чепка електроника нека чепка, за учење му треба најмногу англиски+google, нека не му ја мисли многу за алат, соодветен/несоодветен итн., самиот нека си види што и како врши работа а што не. Што повеќе нека чита, поправа и експериментира. Останатото ќе си дојде самото по себе.
П.С.: И јас мислам дека детево сите не вози лудо 100 кила у кривини ама ајде...
Па Он така се постави - со безвезалии - ти прочита ли што пишува ? И пак и покрај шегачење пола добри совети му дадовме.@Pane24 Така е Пане во право си, и јас истото го викам, ама има тука некои членови што од старт го пресекоа детето со безвезалии. Најконкретно на тоа алудирав.
Тачно е! Мора од перпетум мобиле со саат да се почне, па се по ред!За учење треба воља и потење газе. Овака тепање време по форуми и крајна несериозност или пак менување на теми едно по друго резултира со несериозност.
Јас кога сум се учел на нешто прво разгледувам по јутуб, фб групите. Па на крај прашувам доколку све тоа го нема на наведените.
Некои не сакаат ни со јутуб да се замараат да изгледаат некое видео за тоа како се праве.
1волт 250 ампери нема смисла прашај пак евн или некој електричар за секоја сигурност од уредот за алатарија,и јас не порачувам од амазон џунглата1V напон СТАБИЛЕН му треба - тој влече 250А у милисекунда па после 5А - па 100А ... И замисли тој
Во право си.1волт 250 ампери нема смисла
Тролаш , тролаш ? Ајт у игнор...1волт 250 ампери нема смисла прашај пак евн или некој електричар за секоја сигурност од уредот за алатарија,и јас не порачувам од амазон џунглата
човек не ми е дојдено до смеја ти кажувам од питување други луѓе и без да бидеш во опасност на животТролаш , тролаш ? Ајт у игнор...
Бар малце да имаше смисла за хумор...![]()
UPS 650VA / 360W POWERWALKER VI 650 SH, 2xSHUKO, USB, RJ11, 10120048
4.460,00 ден
PASTE THERMAL ARCTIC MX-7 (4g) + МX Cleaner Wipes, TC: 4.2 W / mk ACTCP00092A
560,00 ден
MONITOR 25" AOC 25G3ZM/BK , VA, 1ms, 240Hz , Full HD, 2xHDMI, DP
8.190,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден
MOUSE WIRED USB GEMBIRD G-LASER, 2400DPI, Black ,MUS-GU-02
390,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND LITE NEXT LEVEL RACING, UP TO 55" NLR-A020
7.250,00 ден