Mi se desava da ima prekini na internet na wifito samo na kabel ne ama se vrakjaDecki dali vi se desava poslednive denovi da imate net preku kabel, ama wi fi ne? Im zvonam, i kao gi vratile parametrite na fabricki reset, oti nesto so sistemot.
Mi se desava da ima prekini na internet na wifito samo na kabel ne ama se vrakjaDecki dali vi se desava poslednive denovi da imate net preku kabel, ama wi fi ne? Im zvonam, i kao gi vratile parametrite na fabricki reset, oti nesto so sistemot.
Имаше некоја роденденска понуда лани и ја искористив, обичен корисник инаку.од кај гигабитни брзини на А1? Или да не си деловен корисник?
Со апликација гледам. Гледам на повеќе уреди. На 1 тв, на еден андроид бокс и на два телефони. Според договорот на 24 месеци пишува дека може да се гледа до 10 уреди истовремено. Но сликата на тв од 40 инчи не е добра.
Imaat imaat jas koristev mi stik do vcera za xplore bidejki sega zemav move.Да се навратам на проблемов.. Денес пробав со Ми Стик и ми извади грешка дека достигнат е максимум број на уреди.
Најверојатно користам некој базичен Xplore од тој ти што го имаш.
Се јавив во техничката поддршка и ми кажаа дека можно е да немале поддршка за тој уред, и нема решение за проблемот.
lite е, ова беше една од опциите.Ako nejkes da menuvas ili doplatuvas simni si xplore tv na telefon i castni na mi stickot i ke gledas
Ima.prena na a1 explore do.sega mozea site kanali da se gledaat od vcera ne moze sto imas pkaet na tv zemeno i tie janali ke gi gledas na a1 explore
знамMnogu kasnis
Дечки, има некој користено HBO Max преку А1 сеф? Разменив 80ГБ за еден месец HBO Max арно ама, еве и втор месец почна, уште имам пристап а ми нема собрано нови 80ГБ.
Знае некој како оди ова?
До втори март ми беше, дури и СМС стигна. Еве сме 8 март денес, уште можам да гледам.мислам дека е 30 дена, дека фебруари има 29 ако си разменил на 7 феб ке имаш до 8ми март. во апликацијата мислам пишуваше од кога до кога ти важи.
Неколку дена доцни исклучувањето. незнам колку дена беше доцнењетоДо втори март ми беше, дури и СМС стигна. Еве сме 8 март денес, уште можам да гледам.
Мене тогаш ми стигна СМС дека треба да го реактивирам. Треба секој месец или само си зема 80ГБ?Го користам подолго време и знае и кај мене да доцни неколку дена. Вака на подолг рок ќе ќариме 1 месец бесплатно HBO.
Мене тогаш ми стигна СМС дека треба да го реактивирам. Треба секој месец или само си зема 80ГБ?
Еве, speak of the devil, се случи денес. Секој месец треба нов акаунт да правам ако не е апликацијата?Секој месец треба сам да го реактивираш и искрено знае малку комплициран да е процесот.
Мене најефикасно ми испадна да ја симнам апликацијата на мобилен уред и оттаму со кодот за активација да го реактивирам акаунтот. Со тоа што пак се минува процес на креирање на акаунт (истото инфо си го внесуваш), па потоа си се поврзува со user-от. Дури знае и error да јави при внесување на кодот, но тоа е bug некој, во позадина си се активира. Со лесно
Инаку мислам дека вака им е направено (да мораш сам секој месец) за да им ја користиш апликацијата (Мојот А1). Или па можеби HBO тоа го бара.
Дечки кои се на А1 имам едно прашање како сте задоволни од интернетот и тв па и од мобилниот? Сакам да мигриран од телеком во А1 и ми нудат понуди од нет 100/100 оптика ради тоа што телеком на местото кај што живеам ја рентало и не можело таа понуда од 200/200 а ако сум сакал LAN можело 200/20 брзина па чисто совет што има разлика во овој дел . Ви бчагодарам насите што ќе споделите
Ti preporacuvam A1 bidejki ima golema razlika vo kvalitetot na uslugite, a isto taka i cenata, ako napravis kombo vo a1 ke ti se isplati i toa kako, telekom gledaat samo kako da ti isperat pari.Дечки кои се на А1 имам едно прашање како сте задоволни од интернетот и тв па и од мобилниот? Сакам да мигриран од телеком во А1 и ми нудат понуди од нет 100/100 оптика ради тоа што телеком на местото кај што живеам ја рентало и не можело таа понуда од 200/200 а ако сум сакал LAN можело 200/20 брзина па чисто совет што има разлика во овој дел . Ви бчагодарам насите што ќе споделите
Ti preporacuvam A1 bidejki ima golema razlika vo kvalitetot na uslugite, a isto taka i cenata, ako napravis kombo vo a1 ke ti se isplati i toa kako, telekom gledaat samo kako da ti isperat pari.
Po toa sto go nudat mi davaat mng bolje opcii za cenata, momentot e samo okolku toa dali optika 100/100 sto navodno telekom ja renta ili 200/20 LAN pa koa ke imale oni optika da me migriraatTi preporacuvam A1 bidejki ima golema razlika vo kvalitetot na uslugite, a isto taka i cenata, ako napravis kombo vo a1 ke ti se isplati i toa kako, telekom gledaat samo kako da ti isperat pari.
Земи си 100/100 барем ќе имаш стабилен нетPo toa sto go nudat mi davaat mng bolje opcii za cenata, momentot e samo okolku toa dali optika 100/100 sto navodno telekom ja renta ili 200/20 LAN pa koa ke imale oni optika da me migriraat
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
MOUSE RECEIVER USB A4TECH, for A4TECH/F-STYLER, Black, RN-10D
320,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020296-EU
8.410,00 ден
MOUSE WIRED USB A4TECH Bloody Gaming W60 Max Stone, 10000 cpi, 1ms, RGB, Black
1.400,00 ден
MONITOR 24.5" BENQ XL2586X+ Zowie,Fast TN, 1ms, 600Hz DyAc™ 2, Wide, Full HD, 3xHDMI, DP,Headphone+Mic jack
61.500,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 32GB INTENSO TWIST LINE, USB-A&USB-C, 3539480
570,00 ден