Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Официјална тема за избришани мислења / теми

gloria borger

hello world
10 мај 2018
447
841
херцажа
Ај молиме кажи ми која продуктивност ја има споенатиот член?
Ама пола саат барам продуктивна тема од него не најдов. Тоа што има неколку теми активни не го прави продуктивен член.
Пола форум е среќен што се откажа од постирање, ликот пати за внимание и мисли дека светот се врти околу него... но бришење на постови е клучно за насочување на квалитетна дискусија, тоа ви го кажувам како сопстврник на форум
Можеби за тебе не е продуктивен, за мене е, продуктивноста може да биде субјективна.
Исто и твојов коментар ништо не придонесува на никоја дискусија. Ама тоа е, форум е, не сме у судница.

Последна промена:

TylerMkD

poweruser
7 ноември 2014
4.814
10.135
Ама пола саат барам продуктивна тема од него не најдов. Тоа што има неколку теми активни не го прави продуктивен член.
Пола форум е среќен што се откажа од постирање, ликот пати за внимание и мисли дека светот се врти околу него... но бришење на постови е клучно за насочување на квалитетна дискусија, тоа ви го кажувам како сопстврник на форум
Ај кажи кој е твојот форум со квалитетни дискусии баш да видиме?

Еве јас го гледам најголемиот форум на светот каде што се дозволуваат офтопици и хумор на секоја тема. Баш ме интересира твојот, чим Тоше не е продуктивен за тебе, мора на некое превисоко ниво да комуницирате.

petkotrajko

poweruser
16 јуни 2017
2.578
3.047
Оре дама и ти па, влетвање со трансцендентален офтопик!
Клизеќи го исече ф корен!

Испратено од телефоно.

dim29

29
14 ноември 2020
160
213

Освен шо се пофали дека си сопственик на неименуван форум, нешто друго?

Во пола саат не можиш да допрочиташ ни еден пост шо го напишал во врска со премиум новостите/текстовите итн... а камо ли сите теми во кој тој член се појавил.

Lokvan

poweruser
12 јануари 2016
4.805
6.500
SK
... но бришење на постови е клучно за насочување на квалитетна дискусија, тоа ви го кажувам како сопстврник на форум
Успешен форум? :)
Бришење на квалитетни постови е критериумот? Ставете тогаш на твојот форум read only флег, одземете привилегии за постирање, и big success!

pipelin

Caffeine & IT.mk
8 мај 2010
2.750
3.434
Skopje
pipelin's setup  
OS
macOS
Офтопик:
Стварно идејата за кафана е топ, можеби треба да се отвори една тема. Порано еден форум правеше редовни собиранки.

Факт: Форумите губат публика и се е префрлено на ФБ групи поради можноста да пишеш лесно и да добиеш одговор пошто луѓево киснат по ФБ, ова го пишувам од човек кој имал форум.

TylerMkD

poweruser
7 ноември 2014
4.814
10.135
Успешен форум? :)
Бришење на квалитетни постови е критериумот? Ставете тогаш на твојот форум read only флег, одземете привилегии за постирање, и big success!
Зашто е Харвард најпознат факултет на светот? Престижноста се добива од процентот на одбиени студенти. Исто и со форумиве очигледно...
Мислењето е автоматски споено:

ова го пишувам од човек кој имал форум.
Не ти ја разбирам реченицава...

pipelin

Caffeine & IT.mk
8 мај 2010
2.750
3.434
Skopje
pipelin's setup  
OS
macOS
Не ти ја разбирам реченицава...

Сакам да кажам дека без разлика, форумите со годините ја губат публиката, поготово кога се работи за форум кој е за одредена тема (ниша).
Имав форум за дигитален/интернет маркетинг и реално луѓето полесно им е да го постават прашањето во ФБ на некоја група отколку да отворат тема на форумот.

negoznam

read-only
8 ноември 2010
19
31
Скопје
negoznam's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 7 5700x @ 4.6GHz + Noctua NH-D15S
Motherboard
Gigabyte B450 Aorus Elite
Storage
Samsung 970 Evo Plus 250GB + 1TB Samsung 980 + 1TB WD Green
PSU
EVGA superNOVA 1000 G3
RAM
4x8GB Kingston HypeX Predator CL16 @ 3200MHz
Video card
MSI 3080 Suprim X 10GB
Case
LANCOOL II Mesh Performance
Mouse
Logitech MX Master 3
Keyboard
Keychron K4 V2
Audio
Helium 400BT
Monitor
Lg 35WN75C + Samusng LF24T35
OS
Windows 10
Би замолил за дополнително разгледување на избришано мислење од темава.

По коментарот „Јас ја плукам колата не вас, внимавајте како се однесувате и обраќате.“ одговорив со саркастично „I'm shaking“ GIF-че.

Првиот пат кога исчезна мислењето мислев дека не се испратило, па го постирав повторно. Дури откако и вториот пат го снема сфатив дека некој намерно го брише. Во ниту еден од двата случаи не добив никакво известување или објаснување.

Бидејќи бришењето следува веднаш по предупредувањето „внимавајте како се однесувате и обраќате“ од член кој, колку што разбирам има и модераторски овластувања, мислам дека е легитимно да се постави прашањето дали овде правилата се применети објективно и еднакво кон сите или модераторските овластувања се користат во расправија во која самиот модератор е учесник.

Затоа би сакал конкретното бришење да го разгледа друг модератор или администратор. Ако GIF-от прекршува конкретно правило, ве молам да ми се посочи кое правило и ќе го почитувам.

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно