Која алатка ја користите за ова? Супер изгледа
Генијалци бе. Имаат добра идеја и успеале успешно да ја реализираат.Не се мои креации или каналиве ама имаат одлични АИ видеа:
![]()
![]()
Janella Through Time
Just a girl traveling through time :) Follow me on Instagram and TikTok for more content and behind the scenes. Inquiries/collabs: [email protected]www.youtube.com
![]()
Vicky VS Time
Just a girl exploring different timelines ♀️ On this channel, I use artificial intelligence to bring history to life and explore different time periods like never before. From Ancient Greece to lost civilizations, I create immersive AI-powered time travel experiences that feel real. If you...www.youtube.com
Во видеово се спомnува Креаторот на каналот Chloe vs History, многу мислеле дека не е АИ туку вистинска особа:Генијалци бе. Имаат добра идеја и успеале успешно да ја реализираат.
Прекрасно изгледаат - уште малку и непрепознатливи ќе станат вакви АИ видеа![]()
Бесплатна достава
BAG EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BAG 51X20X33CM - KM05 COSMETIC BAG, LIGHT GREY
1.970,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM RED switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D1
7.380,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR E10/E12
1.140,00 ден
Бесплатна достава
CE SMART STANDING AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS11DM
6.820,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI A27i (2026), 1920x1080, IPS, 300nits, 144Hz, HDMI, DP, VESA compatible, P27FDA-RAGL
6.130,00 ден
Бесплатна достава
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY AC1300 Dual-Band, 867+400Mbps, WE1300
1.170,00 ден