• Важно
  Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
  Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Неодамнешна содржина од Maki_SM

 1. Maki_SM

  GPU Аудио

  Иако прашањето небеше наменето за тебе тука си негде , првите или првично се секаков вид на процесори од првата генерација VST VST2 i 3 , додавката И е ознака за инструменти од секаков вид ... Така е последниве 25 па и повеќе години Прашањето беше наменето до типчево со тиквите .
 2. Maki_SM

  GPU Аудио

  Големината на буквите не значи дека некој се дере , кога се со Caps Lock тоа во основа е дерење А што е разликата помеѓу плагинови и ефекти ? :oops::oops:
 3. Maki_SM

  GPU Аудио

  ARMac Што се однесува до мене ти можеш да си користиш што сакаш , занемари го мојот пост и користи си касети , ленти или што ти е мерак од старата технологија Целта ми беше да споделам корисна информација Нешто ги имаш побркано лончињата , Диџеите колку што знам не свират туку миксаат стимови...
 4. Maki_SM

  GPU Аудио

  На и5 8 ген кои тоа плугинови ги користиш до тој број ? Твојата 03Д има 2 ефекти кои можеш да ги ставиш на тој број канали Бројката од 300 висококвалитетни реверби е само како пример , кога би дошло како замена еден сериозно тежок всти кој твојата машина ќе ја здрви чим ќе свирнеш нешто.. Во...
 5. Maki_SM

  GPU Аудио

  Така е Гуру , ќе се користи како засебен процесинг графичката или уште подобро кажано графичките , не станува збор за никаков аудио излез и итн
 6. Maki_SM

  GPU Аудио

  Поентата во сето ова е дека ќе можеш да ставиш вст и всти во хост апликацијата . веќе тестирано на нвидиа 3080 страшни бројки на плугини во реално време работат , одприлика повеќе од 300 реверби во реално време Нормално ГПУ-то ќе го обработува плугинот Све е опен и фрее Нормално сеуште бета фаза
 7. Maki_SM

  GPU Аудио

  Од појавата на vsti плугиновите ова е страшно голем чекор нанапред за аудио продукцијата Сеуште во развој меѓутоа многу обетува Засега само Windows и Nvidia подршка , AMD и MacOS наскоро https://earlyaccess.gpu.audio/?utm_source=youtube.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=namm%40sonicstate
 8. Maki_SM

  Купyвам BENQ GW2470

  up
 9. Maki_SM

  Купyвам BENQ GW2470

  Купyвам Monitor BENQ GW2470
 10. Нема Слика

  Купyвам BENQ GW2470

  Купyвам BENQ GW2470 Понуди во ПП ...
 11. Maki_SM

  Купyвам BENQ GW2470

  Maki_SM додаде нов оглас: Купyвам BENQ GW2470 - Проценка Видете го целиот оглас...
 12. Maki_SM

  Home Assistant aka Hass.io

  Многу подобар избор по мене би бил Одроидот https://www.hardkernel.com/shop/odroid-n2-with-4gbyte-ram-2/
 13. Maki_SM

  Home Assistant aka Hass.io

  Користам Broadlink RMMINI
 14. Maki_SM

  Home Assistant aka Hass.io

  за загадедонста ја користам интеграцијата на самата мерна институтиција waqi Доволно е да се регистрираш на нивниот сајт и да добиеш токенот , после тоа внесувас следното во configuration.yaml под ставка sensor: - platform: waqi token: ***** locations: - Karposh, Skopje - Centar...
 15. Maki_SM

  Home Assistant aka Hass.io

  Интернет конекцијата ја добивам со интеграција на рутерот , не е важен интернет провајдерот термостатот кој е поврзан на ЕСП а кој однапред има зададено вредности кажува на автоматизацијата кога преку Броадлинкот да ја запали или изгаси климата , можам да ја контролирам и спрема внтрешна и...
На врв Дно