За ајстикот 30 вати нема да згрешиш, евентуално Cloupor mini 30 w и плус ќе ти треба полнач и батерии и ќе излезе доста поскапо. За РБА-РТА ја нарачав Кајфун - ова или ова по препорака од @MetuzalemКолеги, темава е многу динамична, отидовте далеку а јас некако се губампа ве молам за совет.
Сакам да земам iStick + RBA, што би препорачале? Од каде? до 50$ макс.
На fasttech iStick 30W е $28.40 / SUBTANK Mini $30.13 купони како што гледам - немет...
Некоја друга опција-предлог? Копииве може да се земат предвид или подобро не?
Полнач не мора за cloupor mini, преку него се полни батеријата, така да само батерија ти е неопходна, но сепак пожелно е да се има и полнач за да си спремиш 2,3 батерии резерва.За ајстикот 30 вати нема да згрешиш, евентуално Cloupor mini 30 w и плус ќе ти треба полнач и батерии и ќе излезе доста поскапо. За РБА-РТА ја нарачав Кајфун - ова или ова по препорака од @Metuzalem
ЈА иако можеби не вреди како што кажуваш но сепак го обожавам.Ке си го чувам за споменФабричкиот беше на 0,5. Ништо не осеќав од жешкото. А и сега, lung hit не ме возбудува.
Хммм, би можел и да го продадам, ако некој сака да го земе по ова што го испцув. :hay:
Зa кoлку време се пoлни бaтеријaтa нa клoпурoт, инфoрмaтивнo ?Полнач не мора за cloupor mini, преку него се полни батеријата, така да само батерија ти е неопходна, но сепак пожелно е да се има и полнач за да си спремиш 2,3 батерии резерва.
Јас би одел со HB (оригинал DNA40) да сум на твое место.за 70 вапор фласк подобра инвестиција ми изгледа
Ќе ти врши работа, само амперажата на скоро сите полначи за телефони е 250mAh, што значио дека многу бавно ќе се полни батеријата.I stick 30W оди и без полнач.
Може ќе изгледа глупо и нејасно прашањево...ама толку ми сече на оваа тема.
Дали може да користам полнач ете поточно од Sony M2 (да потенцирам мобилен) на стиков?
Знам од прилика дека амперажата не треба да биде помала на полначов од тоа што полниш? #трескамглупости
1. БургијатаАкцијата трае +1 ден на тие 7 часа
Интересно изгледа Smowell DPV-50, едино што ми го крши меракот е тоа што за да ја промениш батеријата, мора да ги извадиш двата шрафа (со имбус) одоздола.
Од друга страна па вика дека со USB се полни за два саата. што како податок не е лошо, но во пракса секогаш друго искача![]()
Ќе ти врши работа, само амперажата на скоро сите полначи за телефони е 250mAh, што значио дека многу бавно ќе се полни батеријата.
П.С.: Ајде на кафе некој ден со @krema да се видеме и поразговараме малку![]()
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY BE9300 Tri-Band WiFi 7, BT 5.4, WE9300S
2.590,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 64GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA G2, BLACK, DTXG2/64GB
450,00 ден
SSD M.2 2TB CRUCIAL E100 NVMe Gen4 4.500MB/s/5.000Mb/s CT2000E100SSD8
16.580,00 ден
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 128GB SANDISK ULTRA LUXE, Silver, SDCZ75-128G-G46
2.130,00 ден