kjosmofon
Баниран/a
ок
Ке се договориме за тие 5-те капки што фалат150 денарки, 5 капки фалат
Значи ти ќе честиш кафе следниот пат?Ке се договориме за тие 5-те капки што фалат
За трансферот на кафето ќе се договориме накнадно.
Пратка која 10 дена излезена од Полска немаче тракинг 9 дена била кај нас на царина, денес добив писмо за царинење, друга пратка пре 12 дена напуштено HK и без абер, 10 дена била кај нас во пошта. Дефинитивно нашиве не се повеќе уклучени на тракинг системот.
А да пробаш со различни коили, да речеме саб ом па да кажеш?...и прашањето што неколку души ми го поставија: Како вејпа, бре? За жал, мора да останам на првичното мислење: Нема вкус. Се` е тука, и throat hit, и жештина ако дигнеме волтажа, можно е и lung inhale ако се отвори воздух... Но фали вкусот, и тоа не цел, туку „завршниот удар“. Никако не е лошо, но како да одработува „колку да се каже“, се чувствува дека RY4-то е тука, но ни од далеку не е како кога ќе го ставам во дрипер (а го направив тоа неколку пати за да се уверам) и ќе тргнам - тогаш самото ќе си каже, дури и се дере, „еве сум, еј, тука сум!“ Со Лемо2 можам да правам други работи во исто време со парењето, тоа можеби е и добро за некого.Не одвлекува внимание.
А штета, можеше да биде цар. Лесно полнење, лесна контрола на воздух, што може да биде и широка, нетечење (наследено од претходникот)... Можеби е добар за белодробно, тука не сум многу упатен, но не ме ни интересира.
Што е причината што нема вкус?
Ајде, јас ќе ти продадам некоја хахаСкоро месец дена, ни трага, ни глас од пратката од nkon.
Им пишав пред една недела, добив краток одговор од нив:
(Lot of parcels send in February were send back to us.. From March and April we don't know yet.
Since a week we send via another route...)
Веднаш им пишав пак за добијам одговор, што со мојата пратка, и да проверат што се случува!
Од тогаш до сега немам одговор (5 дена од вториот меил што им го пипшав)
Изгледа ќе си останам бос![]()
А да пробаш со различни коили, да речеме саб ом па да кажеш?
Вака само со над 1 ом, некако, не ми влева доверба.
Во секој случај, ако не си задоволен, може да се договориме за зделка![]()
Дрипер си е дриперФабричкиот беше на 0,5. Ништо не осеќав од жешкото. А и сега, lung hit не ме возбудува.
Хммм, би можел и да го продадам, ако некој сака да го земе по ова што го испцув. :hay:
Интересен концепт да дрипер, баш ке го разгледам. Дајте бе некоја количина џус да ви купам од стилот на ред марлборо на хансенг и 555? Ептен сум сув, немам к'смет со нарачкиве, две нарачки на џус уштеее ги нема па и трета нарачав, тек сега ми стигна нешто ситно од пред 2 ипол месеци што нарачав, а имам две други едната е 50 дена другата 35 дена нигде ги нема, а и двете се само џус, 2x100ml ред марлборо и 2x100ml 555. Незнам што почнаа да ме е*at во последно.
Aко сакаш белодробно а немаш сабтенк обавесно мини или фул сабтенк исто и ајстик 30W aко немаш. Јас копии не би земал, па да се мислам дали ке се погодат или не. Јас си земав и афтентик i clear 16 за компактност а сакав и топла пареа, башка е топ коил па протекување заборави, не постои на i clear 16 А само 3,5$ беше. Тамам за летово, да можам да го носам секаде а да не ми смета. Само не ми фаќа на ајстик со его адаптерот, незнам зошто, ни протанк 2 не ми фаќа , изгледа адапторот е фаличен, но може да успеам да го центрирам само да најдам време да го отворам ако може.Колеги, темава е многу динамична, отидовте далеку а јас некако се губампа ве молам за совет.
Сакам да земам iStick + RBA, што би препорачале? Од каде? до 50$ макс.
На fasttech iStick 30W е $28.40 / SUBTANK Mini $30.13 купони како што гледам - немет...
Некоја друга опција-предлог? Копииве може да се земат предвид или подобро не?
Aко сакаш белодробно а немаш сабтенк обавесно мини или фул сабтенк исто и ајстик 30W aко немаш. Јас копии не би земал, па да се мислам дали ке се погодат или не. Јас си земав и афтентик i clear 16 за компактност а сакав и топла пареа, башка е топ коил па протекување заборави, не постои на i clear 16 А само 3,5$ беше. Тамам за летово, да можам да го носам секаде а да не ми смета. Само не ми фаќа на ајстик со его адаптерот, незнам зошто, ни протанк 2 не ми фаќа , изгледа адапторот е фаличен, но може да успеам да го центрирам само да најдам време да го отворам ако може.
Е сега вкусот на I clear 16 Споредено со сабтенк нема везе, но што и да земеш од таков тип со силика исто е, но за топла пареа во уста па дроб е ок.
Lemo Drop? Јас тоа би го одбрал исто ако е за белодробно шо вика кјосмофоннекој RBA тенк мислев, глави и ич да нема не би ми сметало
незнам за kayfun што викаш? некако на почеток kayfun + nemesis ми беше врв, ама повлеквит батерии, полнач итн.
Чисто како информација:некој RBA тенк мислев, глави и ич да нема не би ми сметало
незнам за kayfun што викаш? некако на почеток kayfun + nemesis ми беше врв, ама повлеквит батерии, полнач итн.
Имам околу 1.7 литри на ~2 мг никотин, а плус е и MIlkShake арома, такашто - мислам дека нема да ти врши работаИнтересен концепт да дрипер, баш ке го разгледам. Дајте бе некоја количина џус да ви купам од стилот на ред марлборо на хансенг и 555? Ептен сум сув, немам к'смет со нарачкиве, две нарачки на џус уштеее ги нема па и трета нарачав, тек сега ми стигна нешто ситно од пред 2 ипол месеци што нарачав, а имам две други едната е 50 дена другата 35 дена нигде ги нема, а и двете се само џус, 2x100ml ред марлборо и 2x100ml 555. Незнам што почнаа да ме е*at во последно.
USB Flash Drive 3.2 Gen1 64GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA G2, BLACK, DTXG2/64GB
450,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING TRIPLE NEXT LEVEL RACING, 3x43" MAX, 70kg MAX, NLR-R011
21.330,00 ден
MOUSE WIRED USB GEMBIRD G-LASER, 2400DPI, Black ,MUS-GU-02
390,00 ден
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO 4K X HDR10, VRR, USB 3.0 (TYPE-C), 10GBH9901
16.590,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден