Срочи целосна мисла за барем да знаеме што прашуваш.А кои сме тоа ние?
Срочи целосна мисла за барем да знаеме што прашуваш.А кои сме тоа ние?
Он није из одавдеА кои сме тоа ние?

Убави се. А зошто има ланец позади нив? Веќе се на пауза?Стигнаа новите комбиња Струга
![]()
Sent from my M2101K9G using Tapatalk
Toa е паркингот од пошта, и да не им се паркираат други ставаат ланец.Убави се. А зошто има ланец позади нив? Веќе се на пауза?![]()
Искажување на незадоволство од услуга е далеку од револуција.Тие ви урнисаа цела држава, живеете во нефункционална држава со измислено име, де факто противуставно федерализирана, и никој со прсте не мрдна, а ти сакаш сега револуции да креваме за поштата , во најмала мера тоа би било лицемерно, нели?
Мислам дека сака да ти каже дека и ти живееш тука со нас. Вака од позиција на супериорност настапуваш, веројатно не треба да ти се објаснува во детали.Срочи целосна мисла за барем да знаеме што прашуваш.
Мене ми пречеше ова затоа што ми изгледаше како потсмевање на оправдана реакција на некој што чекал пратка која веројатно патувала 1 месец до земјава и стоела уште 6 месци тука во магацин. Луѓе имаат итни пратки, има луѓе на кои мали бизниси им трпат заради ова. Службеничката работи во институција која треба да обезбеди услуга и како лице на таа институција е должна да пренесе фидбек на тие над неа. Ако сите преќутно плаќаме без никаква реакција, тоа значи дека прифаќаме пратките да ни доаѓаат со 6-7 месеци задоцнување и ова го нормализираме. Наредно, ќе чекаме 1 година. Мое мислење, не мора да се согласуваш со мене.Јас сум виновен што пишав "луѓе што се пењават и расправаат на шалтер". Може не сум во право, ама знам дека сите чекавме за добиени пратки и сега плус треба да го чекам некој да се расправа со службеничката која веројатно нема врска со каснењето, а пратката му е веќе дојдена, а внатре 100 степени во пошта. Мене тогаш ми се виде беспотребно.
Немаат они паркинг. Тоа земјиште е државно, они го узурпираат и ве лажат дека е нивно. Погледни го графичкиот дел на катастар.гов.мк за да ти биде јасноToa е паркингот од пошта, и да не им се паркираат други ставаат ланец.
MICROPHONE FIFINE K658 DYNAMIC RGB, USB Type-C, Black
4.880,00 ден
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK
11.780,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Red switch, C2PX-M1
4.640,00 ден
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON V1/V2/Q2/Q9/Q1 Pro/Q2 Pro, Black, PR47
940,00 ден
MB AM5 B850-A GAMING WIFI 7 ASUS 4xDDR5 8000Mhz (O.C), DP, HDMI, 2xPCI-Ex16 5.0, 4xM.2, 2xSATA6, BT 5.4, 90MB1J50-M0EAY0
15.360,00 ден
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден