Јас имам направено, само не ги барав парите назад, туку ги оставив како кредит. И ги искористив за друга нарачка. 5 минути работа.Имате ли правено Cancel на нарачка? За колку време од прилика стигаат парите назад?
Имате ли правено Cancel на нарачка? За колку време од прилика стигаат парите назад?
Вчера по грешка во корпа сум ставил нешто што не ми треба и го порачав, после 5 мин побарав поврат само на тоа ми ги вратија за две секунди али како кредит само не на сметка, будејќи така барав, а за поврат на сметка можеш само незнам колку време требаИмате ли правено Cancel на нарачка? За колку време од прилика стигаат парите назад?
Еднаш направив cancel (по грешка направив нарачка) и ми ги вратија парите за 1-2 дена.Имате ли правено Cancel на нарачка? За колку време од прилика стигаат парите назад?
Треба некој ден да се процесуира, ако дојде порка дека е направено refund од тему...почекајДенес не стигнаа, ваљда утре - петок. Фала ви. 3500 денари беше, имаше нешто reimbursement дека има, шо и да беше тоа, сакав да испробам и бапнав Pay (со Google Pay).
И сфатив дека заебав работа, јбг.
Стигнаа сабајле во 6 саат, all good.Треба некој ден да се процесуира, ако дојде порка дека е направено refund од тему...почекај
Горе ви оставив screenshots, ви дава наводно 3500 денари reimbursement, а уствари ви дава неколку купони кои траат 24 часа за таа вредност и морате да потрошите некои апсурдни суми за да ги употребите и може 1 купон на нарачка.Јас имав ко тркало и некои 3000 денари ги пишуваше за reimbursment. Што и како се праи со тоа, појма неам.
Да да внимавајте на вакви финти што ги прават, јас се истрчав потрошив 2081 денар и сеуште поима немам што направив, еве вака нешто ми “врати”Горе ви оставив screenshots, ви дава наводно 3500 денари reimbursement, а уствари ви дава неколку купони кои траат 24 часа за таа вредност и морате да потрошите некои апсурдни суми за да ги употребите и може 1 купон на нарачка.
Го вратиле и кредит бек, само што сега е невозможно да добиеш нешто:Работата е што со credit back промоцијата што ја имаа на почетокот беше стварно поволно и исплатливо, а сега имаат само лажни промоции со кои те наведуваат да трошиш пари а ти даваат неисплатливи купони.
Пр. трошиш 2 000 добиваш купони како демек во вредност од 9 000, а за ги искористиш тие купони или попусти треба да потрошиш уште 30 000.
Целата продажна тактика им е навлечи ги па цеди ги.
ако е ефтин ич не се мачи ..Сакам да вратам еден производ назад за целосен поврат на парите, дали некој го направил тоа, да сподели искуство, преку која пошта, пакување (налепница дава тему) итн.
2000 денари ...ако е ефтин ич не се мачи ..
Мислење во тема "Aliexpress"Преку глава ми дојде од Тему.
Колку работи порача сопругата, посакувам никогаш да не влезеа кај нас.
Али експрес дека имаа проблем со достава, се размислуваше 3 пати пред да се порача нешто.
Овие, one click to pay, и маме ми ебаа на картичката.
Па и доставувачите газди почнаа да изиграваат, ги бркаме низ населба ние нив.
Може враќањето да те кошта повеќе и плус без производ да останеш па размисли за враќање2000 денари ...
На тему стои дека враќањето е бесплатно. Затоа и прашав дали некој нешто вратил некогаш како поминал да сподели искуство. Може и никој да не вратил ...Може враќањето да те кошта повеќе и плус без производ да останеш па размисли за враќање
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower Pop Air RGB Black, 3x120mm Aspect 12 RGB, w/WINDOW, Front Mesh, FD-C-POR1A-06
5.800,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, White, CH-931G001-WW
6.750,00 ден
MOUSE WIRELESS GEMBIRD ONLY BLUETOOTH, 6 BUTTONS, Black, MUSWB-6B-01
450,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден