Имаш инфо за Шпаркасе?Ќе доцнат Комерцијална и Стопанска како што знам, следна ќе е за брзо Халкбанк.
Имаш инфо за Шпаркасе?
нека убрзаат од Халк нека не драпаатЌе доцнат Комерцијална и Стопанска како што знам, следна ќе е за брзо Халкбанк.
Комерцијална за Google Pay доцнеше 3 месеци!![]()
Za niv Google Pay i Apple Pay se malku mislovna imenkaИмаш инфо за Шпаркасе?
Колку ќе доцнат имаш инфо? Конкретно за СТБ, ако е ден-два ќе се издржи. Да не се недели или месеци во прашањеЌе доцнат Комерцијална и Стопанска како што знам, следна ќе е за брзо Халкбанк.
Вие скептиците сега да се сликате! Секое вежбање се исплати!Ја веќе вежбам дабл клик на пауер батон
woof се надевам нема и Халк да се толку заглавениКонтакт центар на Стопанска вели:
До крај на година сигурно, очекуваме на есен, но не може да прецизираме точен датум.
NLB PayНемам NLB pay, пробувам верификација преку код, добивам код и кога ке притиснам да го внесам не ми дозволува и добивам порака дека не може да се додаде картичката. Некое решение?
Успеав со симнување на апликацијата NLB PAY, си пишува дека НЛБ стои зад апликацијата но вероватно тоа е некое странско, на нашата апликација нлб пишува Македонија, ама ја внесов и активирав и сега дали работи не знам, и секако откако инсталирав NLB PAY таму има трансакции и функционира проверка на картичкатаНемам NLB pay, пробувам верификација преку код, добивам код и кога ке притиснам да го внесам не ми дозволува и добивам порака дека не може да се додаде картичката. Некое решение?
Некаква информација за пцб?Халк, КБ и ПЦБ ќе бидат за брзо![]()
Чим се во тестирање топ, ќе биде брзо.Почитувани,
Ве информираме дека Банката работи на интеграција на Apple Pay за своите корисници, и е во фаза на тестирање на решенија. Клиентите ќе бидат информирани навремено штом сервисот биде овозможен.
Со почит,
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower Pop Air RGB Black, 3x120mm Aspect 12 RGB, w/WINDOW, Front Mesh, FD-C-POR1A-06
5.800,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, Carbon, CA-9011260-EU
4.710,00 ден
MONITOR 24" SAMSUNG LS24F320GAUXEN, IPS Panel, 1920x1080, 120Hz, VGA,2xHDMI, 5ms, LS24F320GAUXEN
5.770,00 ден
GAMING WHEEL STAND LITE 2.0 NEXT LEVEL RACING, NLR-S040
11.970,00 ден
UPS 650VA / 360W POWERWALKER VI 650 SH, 2xSHUKO, USB, RJ11, 10120048
4.460,00 ден