Ќе го имате ли годинава евентот со попустите?некој ако сака да купи топ машина.
ОВА можам за 3000Ден да му го давам. неотворено,година дена гаранција
Ќе го имате ли годинава евентот со попустите?некој ако сака да купи топ машина.
ОВА можам за 3000Ден да му го давам. неотворено,година дена гаранција
да секако дека ке има, ке известам тука кога ке бидеЌе го имате ли годинава евентот со попустите?
од завчера , фо утре 21:00 ке има попустЌе го имате ли годинава евентот со попустите?
INGCO i TOTAL imat po 20% popust
Земај Ингко и не му ја мислиMеѓу оваа: link од Ингко
и овие од Хјундаи Батериска Штрафилица Hd20s-50 Solo 50nm 1600rpm Hyundai ИЛИ Батериска Штрафилица Hd20x-60 Brusshles 60 Nm Solo Hyundai
да даде некој совет или да сподели искуство, што е подобро? Само вторава од Хјундаи гледам нема ударна опција, првава има, и оваа од Ингко исто.
Викаш? Се мислам ради гаранцијава, на нешто даваат 6 месеци на нешто година... а Hyndai дава 2 години.Земај Ингко и не му ја мисли
Ингко се одлични за парите, плус батерии имаш на долг рок, утре и да ти затреба било каков друг алат истата батерија ќе си ја искористиш, од Ингко имам земено премногу алати за домаВикаш? Се мислам ради гаранцијава, на нешто даваат 6 месеци на нешто година... а Hyndai дава 2 години.
А од кај ги земаш, пошо глеам имаат официјална продавница, таму истава е 5130 и има на ФБ едно Blue-Tools MKD баш сега на реклама ми излезе, истиов сет за 4500.Ингко се одлични за парите, плус батерии имаш на долг рок, утре и да ти затреба било каков друг алат истата батерија ќе си ја искористиш, од Ингко имам земено премногу алати за дома
Од 11 до 14.06 (утре) во салонот што им е на Качанички пат (Combo) имаат од 20-50% попуст на сите производи, од алати вакви па се за домаќинство. Мислам имаат и страна combo.mk и разгледај си, мада мислам не им е убаво средена (нека ме поправат ако грешам) , најубаво на лице место ќе си видишА од кај ги земаш, пошо глеам имаат официјална продавница, таму истава е 5130 и има на ФБ едно Blue-Tools MKD баш сега на реклама ми излезе, истиов сет за 4500.
Ова од Hyndai доаѓа 5000, само ваму предност е со 2 батерии (што не ми значи во мојов случај) + сет алатки и куферче (што е добро)
Мислам имаат и страна combo.mk и разгледај си, мада мислам не им е убаво средена (нека ме поправат ако грешам) , најубаво на лице место ќе си видиш

.За која употреба?Mеѓу оваа: link од Ингко
и овие од Хјундаи Батериска Штрафилица Hd20s-50 Solo 50nm 1600rpm Hyundai ИЛИ Батериска Штрафилица Hd20x-60 Brusshles 60 Nm Solo Hyundai
да даде некој совет или да сподели искуство, што е подобро? Само вторава од Хјундаи гледам нема ударна опција, првава има, и оваа од Ингко исто.
Нарачав веќе, фала ти сепак на инфо. За по дома ми е, ама сепак сакам нешто по квалитетно пошо еднаш земаш па со години ќе ја користиш (така викав и за претходната ама ми ја украдоа, за тоа сега барам нова). Претходно имав ударна од Искра и доста бев задоволен, само што таа беше ударна за бушење дупки ама ја користев во секој случај и ми бркаше работа.За која употреба?
Може ќе завршиш работа и со помалку њутн-метри. Ако ти е за низ дома, 12 волтните од емтоп/ингко/тотал се на исти конектор на батерија и се сосема добри.
1500 мкд сосе батерија се 20нм
и мислам 45нм+бат се по 2500 мкд.
Ингко и само уредот има 96ка?некој ме прашал за 96N.M ,па само да известам дека само што стигна
Ок се, јас ја имам послабата верзија штрафилица со 45нм и импакт од 170нм, но прашањето е дали ти треба сетот, доколку не заштрафувааш често во дрво импактот за по дома не ти е неопходен.Дали се ок овие Шрафилица + шрафилица за битови 20V 2/1 - CKLI20272 - Combo за домашна употреба? ваше мислење?
Купив ова, само две батерии земав ми требаат и за друг алат од нив што го имам. Задоволен од изработката и од јачината.Ок се, јас ја имам послабата верзија штрафилица со 45нм и импакт од 170нм, но прашањето е дали ти треба сетот, доколку не заштрафувааш често во дрво импактот за по дома не ти е неопходен.
Повеќе за домашна употреба би ти завршила работа штрафилица којашто има и удар за бушење во ѕид.
Така да јас би одел на оваа варијанта
Штрафилица со удар 60нм - 2450ден
Полнач и батерија 4А - 2300ден
и не се јави за кафе а хммммКупив ова, само две батерии земав ми требаат и за друг алат од нив што го имам. Задоволен од изработката и од јачината.
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft The War Within XL 900x420x4mm
1.690,00 ден
CPU AMD RYZEN 9 9950X3D2, 16C/32T, 5.6GHz 192MB 200W, w/ AMD Radeon Graphics, s.AM5, BOX, 100-100001978WOF
61.360,00 ден
CPU INTEL G5925 Celeron 3,6GHz DUAL CORE 4MB s.1200 TRAY
2.415,00 ден
GAMING DESK NITRO CONCEPTS D16E, CARBON RED w/Electric Height Control, GABU-210
37.300,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), Black, 910-007357
9.950,00 ден