нарачано уште кога им почна BF попустот.Мене денеска ми даде од 2000ден ваучер. Таман легна за прочистувач на воздух.Ова само 250ден ваучер ми дава... Има некој добиено поголем ваучер?
Исто и мене, незнам дали намерно ги откажват нарачките со купони или не...2.000 den ваучер - l2eHn4iy (би требало да е валиден)
Ми ја откажаа нарачката изгледа немале на лагер од производот, и ми го вратија ваучерот, може на некој ке му се најде![]()
Исто и мене, незнам дали намерно ги откажват нарачките со купони или не...
Исто и мене веќе 4 или 5 денОва само 250ден ваучер ми дава... Има некој добиено поголем ваучер?
Кои купони друже по 250 денари даваГо урнавте ананасоф со нарачките и купоните))))))
2 производи нарачани од Ананас со ваучери, двата производи достапни беа на залиха и консултиран на контакт центар за залихата/гаранцијата, и двете нарачки откажани од причина нема залиха.
Не се сериозни, од сега од од Amazon само.
2 производи нарачани од Ананас со ваучери, двата производи достапни беа на залиха и консултиран на контакт центар за залихата/гаранцијата, и двете нарачки откажани од причина нема залиха.
Не се сериозни, од сега од од Amazon само.
Системот не е исполиран, датабазите не се синхронизирани помеѓу Ананас и продавачите што ја користат платформата. Нексио на пример има 2 недели стара датабаза, најверојатно синхронизација се прави на Х денови, не е инстантно. Праќање поплаки или вака вокализирање незадоволство најверојатно ќе ги натера да ги решат проблемот и лагерот да биде актуелен.
MOUSE WIRED USB A4TECH Bloody Gaming W60 Max Stone, 10000 cpi, 1ms, RGB, Black
1.400,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD BLUE 5400RPM 256MB SATAIII WD40EZZX
10.730,00 ден
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED LEATHERETTE, 120KG MAX, Black, CF-9010050-WW
17.220,00 ден
MICROPHONE BOYA USB Type-C BOYA K9, RGB, Cardioid, Black
4.900,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM RED switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M1
15.770,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Brown switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M3
5.450,00 ден