stefan
lurker
@mihovkris брат само proskytv.net не се играјте со реселери.
Океј, има тест ова? Да не биде да лупнам пари за џабе па да барам 300 тркатанци што треба да подесам.@mihovkris брат само proskytv.net не се играјте со реселери.
Да, пратив барање и прашав за МК канали.@mihovkris , па има бе брат читај горе има
Која апликација ја корисиш, и дали е фрее апликацијата ?Да, пратив барање и прашав за МК канали.
Eдит: Средено со селерот. Почнат тест период, засега делува супер. 16к+ програми.
Која и да е, јас користам Duplecast и ја платив 3 долари за цела година.Која апликација ја корисиш, и дали е фрее апликацијата ?
20000 канали, 1600 филмови и околу 800 - 900 серии за 3600 денари годишно ми изгледа супер мене. Кабелската е поскапа годишно.Добар е овој ИППроскај али е скапичок..
@Антониј.К затоа постои favorites опција. Сите канали што се гледаат често се ставаат во favorites букет.
Тие се 24/7 на емаил и на facebook и враќаат одма.
@k3b: имам купено неколку акаунти од нив. Пред тоа купував од други кинески евтини и не чинеја .
@k3b не знам какво е ова однесување твое и што воопшто сакаш да постигнеш. Ја упропастуваш темава дефинитивно.
Не фалам и не ракламирам никого , само давам јавно мислење за тв сервис.
Покрај proskytv кои други сервиси би ги препорачал?@k3b , имам потрошено еден куп пари на иптв и знам кои сервиси се ок и кои не чинат.
Така да наместо да коментираш со твоите безвредни постови прочитај ги моиве предходни постови може ке научиш нешто корисно .
Толку од мене
Не се нервирај многу, се ке биде во ред.
Која апликација е ова ?
Си пробал на колку уреди во исто време може да се користи или само за еден уред е претплатата?@confusi0n proskytv.net топ е, нема подобар сервер. даваат тест цело време.
@Dinako , која сакаш Iptv апликација на се работи, имаш free апликации, само поднеси барање и ке ти пуштат тест.
Мислењето е автоматски споено:
FLASHLIGHT EXTRALINK, EFL-1031 ODIN 10W LED 400LM RECHARGEABLE BATTERY
720,00 ден
CE SMART SENSOR HOME TEMPERATURE AND HUMIDITY MONITOR 3 MINI XIAOMI, White
640,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден
PROJECTOR LASER LED EXTRALINK ASTRONAUT - GWIAZD 03
890,00 ден
VGA ASROCK RX 9060 XT STEEL LEGEND OC 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, 90-GA5JZZ-00UANF
34.390,00 ден
MONITOR STAND GEMBIRD, 2 MONITOR, 17"-32", VESA 100/75mm, Vertical, Tilt, 2x8kg, MA-DA2-02
3.230,00 ден